Skupina v Hay Day

21.1.21 11:57

Skupina v Hay Day

Ahojky, chtěla bych Vás pozvat do skupiny s názvem Rodinka v Hay Day :). Je nově založená a jsme tam zatím pouze 3 členové (lvl. 68, 58 a 23), ale ráda bych, aby se to trošku rozjelo. Do skupiny je povoleno vstoupit od levelu 18 :). Prosím pouze o aktivní hráče :srdce:. Budu se moc těšit na společnou zábavu :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
19.2.21 20:51

účet

Zdravím mohl bych se prosím zeptat co mám udělat když někdo cizí hraje na mém hay day účtě děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.2.22 19:29

Loď

Zdravím všechny HayDay hrají znovu po nějaké době a jsem teď asi čtvrt roku zas závislák 😁 level 41, přezdívka svistr kdyby si mě chtěl někdo pridat já to neumím 😁 prosím nevite jak funguje loď, když ji zaplním jen částečně? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.1.24 20:20

Jak obnovit Hay day

Zdravím

Potřebuji poradit.Mel sem od roku 2012 Hay day na starém telefonu a přes Facebook sem se připojoval.

Teď po dlouhé době sem chtěl začít hrát znova a mám iPhone tam mám level 5 a na starém se měl přes level 100 ale nejde to propojit tu starou farmu na iPhone.
Mám tam tu registraci u toho super cell ale nic nepomohlo. Navíc ani nejde tuto farmu s levelem 5 smazat.

Nevíte někdo prosím jak to obnovit? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky