Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chtela jsem se zeptat.Mam 4 letou holcicku a uz 2 mesice se trochu pricurava, ne přes noc třeba jen po ranu za hodku. Resila jsem co to je. V moci se nic nenaslo ale skusim to dat ještě jednou vic sterilizovane. Nasla se bakterie u gynekoložky, ze si do pipinky prenesla něco ze zadecku, tak mi předepsala macmiror complex mast a ukazovala se, jak se to zavadi.Me se povedlo jen 2 krat ze sedmi to stříknout dovnitř, jinak to mela namazny všechna mast mi vyjela.Jsem samoživitelka tak vždycky musim sehnat nejakou sousedku a nebo kámošku aby mi ji držela. A uz ych ji to znovu ani davat nechtěla aby z toho nemela nejaky trauma. Nechapu proc pro takhle male deti nevymysli něco jiného. Skoro tu dirku ani nevidim. Nevite není něco jiného co by se mohlo ji dat? Nebo nejaky bylinky antibitotia. Myslim, ze to pricuravani muze byt i nicim jinym. Psychicky je v pohode…Děkuju moc za rady jsem z toho nestastna..
Jestli je to nějaká potvora, tak mě napadají jen celková klasická antibiotika.
Nebo zkusit dávat probiotika.
Mě se osvědčilo - toto - uvařit 4 pytlíky čaje řepíku- do lavoru - a dolejt vlažnou vodou do dejme tomu 2,5 litru vody. A posadit jí tam na 15 min.
@adusinka píše:
Jestli je to nějaká potvora, tak mě napadají jen celková klasická antibiotika.Nebo zkusit dávat probiotika.
Skusim koupit, probiotika a pak doktorce skusit rict o ty antibiotika kdyby to ještě mela, diyk moc -),snad bude lepe.
@adusinka píše:
Jestli je to nějaká potvora, tak mě napadají jen celková klasická antibiotika.Nebo zkusit dávat probiotika.
Skusim koupit, probiotika a pak doktorce skusit rict o ty antibiotika kdyby to ještě mela, diyk moc -),snad bude lepe.
@adusinka píše:
@Malto píše:
Mě se osvědčilo - toto - uvařit 4 pytlíky čaje řepíku- do lavoru - a dolejt vlažnou vodou do dejme tomu 2,5 litru vody. A posadit jí tam na 15 min.
@Malto píše:
A to se dava tyden nebo jak dlouho? Budou ji 4 roky? Děkuju moc
Pravda, řepík je super. Tedy nevím jak na tento problém, ale určitě tím nic nezkazíš. Zkusila bych ten týden.
@adusinka píše:
Pravda, řepík je super. Tedy nevím jak na tento problém, ale určitě tím nic nezkazíš. Zkusila bych ten týden.
prej je to, ale az od 12let repik pisou tam, poradili mi v lekarne brusinkovou stavu a ze ma hodne min.litr vody vypit, ze to muze byt i ze tolik nepije, tak uvidim, kazdopadne dekuji za rady -).
A není to od 12 let spíš vnitřně? Malému je 3,5 a také jsme jo v tom koupali.
Myslíš normální čaj řepík v pytlících?
Aha, tak to me nanapadlo.Tam je napsany ze se muze používat na pytliku od 12 ti let, ale myslim ze mi ted zabira u maly ten brusinkovy sirup a pit hodne ze jsem na to snad uz po 2 mesicich prisla…-)