Skvrny bílé kávy u ročního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.11.17 10:19

Skvrny bile kavy u rocniho

Ahoj. U maleho (nyni 1 rok) se objevily sv. hnede skvrny doktorkou oznacovany jako skvrny bile kavy cca kolem pul roka.Na koznim nam dr. rekla, ze ho mame sledovat a pokud by pribyvaly mohlo by se pak jednat o neurologicke onemocneni NF1,ale ze nas tim nebude strasit.Ja jsem samozrejme doma googlila a ted jsem mrtva strachy??? Ja sama mam taky 2 podobne skvrny.Jine potize prcek nema.Mate take nekdo dite, ktera ma jen skvrnky a je jinak zdrave?

Diky za odpovědi! :hug:

Příspěvek upraven 14.11.17 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2844
14.11.17 10:49

@Michaela Bohacova
Tak když je máš ty, tak není to jen genetická porucha pigmentace? Řeklas své doktorce, že je máš taky? Moje dcera a můj muž mají zase na stejném místě malý hemangiom, přijde mi to roztomilé…Doktorka taky řekla, že to mám hlídat, ať to neroste a já ji na to řekla, že její tatínek to má na úplně stejném místě a jsem úplně v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
14.11.17 10:51

Jo, a jinka s těmito depigmentačními ložisky znám spustu lidí :nevim: Nikdy mi to nepřišlo jako extra zvláštnost. Jsou zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.17 11:19

@Pety2 Ahoj.Rekla jsem ji to, ze ja mam 2 a dokonce jednu drobnou ma i manzel.Budu doufat, ze to tak bude :srdce: Ze to maly zdedil proste po me.Ja mam zase se svym tatkou pihu na stejnem miste na chodidle :D Ta priroda je nekdy mocna! Hodnr jsem se vystrasila tim, co mi rekla dr. a pak nasledne kdyz jsem si projela Google…a tam na me vybehly katastroficky scenare :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.11.17 20:19

@Michaela Bohacova Já jích měla jako dítě šest. Vůbec nevím, kdy zmizely, asi někdy během puberty. Vím, že na základce jsem je ještě měla, ale už nemám ani jednu. Nikdo se tím nikdy nezabýval, pokud vím, ani ve zdravotní kartě to nemám, skvrny mi nikdy nedělaly žádný problém, brala jsem, že to je něco podobného jako pihy a mateřská znaménka. Jsem zdravá jak řípa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.17 20:23

@Hoa Mai Moc dekuju! Přesně tohle jsem potrebovala slyset :hug: Budu doufat, ze je to i nas pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.17 18:19

Nikdo jiný nema zkušenost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
4.7.22 13:43

@Michaela Bohacova Ahoj, co ty skvrny, jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.26 12:41

@Michaela Bohacova jak to pokračovalo? Děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat