Škytání u dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.9.17 18:23

Skytani u dítěte

Ahoj chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti se stále se opakující škytavkou. Můj tříletý syn včera před spaním začal skytat, skytal celou noc, k ranu přestal, ale celý den se mu to vrací…naji se třeba, přestane a za chvíli zase…pak chvíli plakal, přestal a zase.. nechápu, že když už to něčím zastaví, vze zase začne… nepřijde mi, že by to něco vyvolávalo…chlad, hodně smíchu…nic…jsem trochu zoufalá, protože je k ho už líto…moc díky za rady, zkušenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
446
18.9.17 18:30

@gravityoflove a to nikdy nedělal? Můj třeba skyta už od mala hodně často. Ale po chvíli to přejde.. já bych s ním asi zašla k doktorovi jestli skytal celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.17 18:45

No právě ze nedělal… možná jako miminko… ale teď už ne. Ono ho to taky na chvíli přejde, ale zase za chvíli začne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
18.9.17 18:52

@gravityoflove tak zavolej ráno vašemu doktorovi a zeptej se na to. Buď si vás pozve nebo ne. Ale určitě bych se zeptala. Skytavka je hrozně vyčerpávající pro ty děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.17 19:05

Určitě zavolám… spíš jsem chtěla asi uklidnit, zw to někdo zažil a že to bude ok… neboť se do rána asi zblaznim, jestli bude chudák škytat dál :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
31.1.22 19:00

@gravityoflove zdravim vas. Jak to dopadlo s tou skytavkou? Příspěvek je dost stary. Nase dcera 7 let skyta cely den s malymi prestavkami. Docela me to desi, obzvlast, pokud clovek lustruje google.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí