Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti se stále se opakující škytavkou. Můj tříletý syn včera před spaním začal skytat, skytal celou noc, k ranu přestal, ale celý den se mu to vrací…naji se třeba, přestane a za chvíli zase…pak chvíli plakal, přestal a zase.. nechápu, že když už to něčím zastaví, vze zase začne… nepřijde mi, že by to něco vyvolávalo…chlad, hodně smíchu…nic…jsem trochu zoufalá, protože je k ho už líto…moc díky za rady, zkušenosti..
@gravityoflove a to nikdy nedělal? Můj třeba skyta už od mala hodně často. Ale po chvíli to přejde.. já bych s ním asi zašla k doktorovi jestli skytal celou noc.
No právě ze nedělal… možná jako miminko… ale teď už ne. Ono ho to taky na chvíli přejde, ale zase za chvíli začne ![]()
@gravityoflove tak zavolej ráno vašemu doktorovi a zeptej se na to. Buď si vás pozve nebo ne. Ale určitě bych se zeptala. Skytavka je hrozně vyčerpávající pro ty děti..
Určitě zavolám… spíš jsem chtěla asi uklidnit, zw to někdo zažil a že to bude ok… neboť se do rána asi zblaznim, jestli bude chudák škytat dál ![]()
@gravityoflove zdravim vas. Jak to dopadlo s tou skytavkou? Příspěvek je dost stary. Nase dcera 7 let skyta cely den s malymi prestavkami. Docela me to desi, obzvlast, pokud clovek lustruje google.