Slabá a nepravidelná menstruace

Anonymní
18.12.24 07:28

Slabá a nepravidelná menstruace

Ahoj,
vím, že mi tu nikdo diagnózu od stolu nestřelí, ale jdu se spíš poradit, takhle před Vánoci mě má gynekoložka nejspíš nevezme…

Poslední dobou mám nepravidelnou (a bolestivou) menstruaci. Obecně na sobě pociťuji a mnohem silnější PMS, včetně bolestí břicha, i v oblasti vaječníků po bocích. A tento měsíc jsem ji správně měla dostat 10.12., jenže nic. Až v neděli to vypadalo, že přišla. Ale od té doby jen lehounké krvácení a špinění, jinak nic. Testy jsem zkoušela - negativní, ochranu při sexu používám. Měla jsem teď stresové období, ale je mi to divné, nikdy se mi ve stresu tyto obtíže neděly.
Budu ráda za každou zkušenost, nebo myšlenku. Googlu moc nevěřím. :D
Díky,
 Jana

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3702
18.12.24 11:07

Endometrióza? Objednej se na gyndu, i když tě vezme až v lednu, ale už si rezervuj termin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.24 11:28
@suzka1 píše: Více

Už mám na 9. :palec:
Endometrioza se muže projevit i nepravidelnou a slabou menstruací?

• Citovat
  • Upravit
983
18.12.24 11:36

Pracovala jsem ve zdravotnictví a rozumím tomu. Doporučuju klistýr, šlehání kopřivama třikrát denně a vyplachovat julču roztokem z máty peprné… :lol:

Ne, dělám si legraci a narážím na místní lžidoktory.

Bych zavolala doktorce a poprosila o to, aby si na mě udělala čas nebo si domluvila co nejdříve návštěvu. Tady se toho moc nedozvíš. Maximálně ti napíšeme, že jsme to některá taky měla a že se to časem upravilo. Ty bolesti jsou ale důvodem když ne přímo ke kontrole hned, tak objednání co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
18.12.24 21:34

Určitě bych začala návštěvou gynekoložky, každopádně jsem měla dost podobný problém a byla to hormonální nerovnováha. Gyndařka mi dala na výběr hormony a nebo že to můžeme zkusit ještě přírodní cestou. Já zkusila ještě přírodní produkt, konkrétně tento (má složitější název, tak hážu odkaz :D ) https://www.vegall.cz/…klimakterium. Nebylo to hned, ale cca po 2-3 měsících byla menstruace pravidelnější a teď se cítím skvěle. :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí