Kvasinková infekce - poraďte prosím

79
16.12.24 20:26

kvasinková infekce - poraďte prosím

Zdravím potřebuju radu. Už delší dobu mě asi trápí kvasinková infekce. Nejsem si jistá že je to 100% ono nikdy jsem to neměla je mi 19 a mam to úplně poprvé v životě ale podle internetu asi ano. Chci se zeptat na něco co 100% pomůže od příznaků už se to nedá vydržet, dlouho jsem nezažila něco tak nepříjemného. Plus ještě bych se chtěla zeptat ohledně partnera jestli se musí léčit taky a popřípadě čím? On žádné příznaky nemá ale četla jsem že chlapi o tom vědět ani nemusí že to mají.
Děkuji za každou radu jsem z toho zoufala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
16.12.24 20:31

Clotrimazol tableta + krém a přítele přeléčit krémem. Pokud nemáš Clotrimazol / Canesten, jako SOS můžeš udělat výplach jedlou sodou, to mi popravdě zabírá i rychleji a lépe než ten Canesten. Dělám 50g sody na 1l vody, rozmíchat a irigátorem (láhev od rosalginu) vypláchnout. Výplach udělám jednou, pak po 3 dnech zmovu a pak již NEopakovat!! Vždy pak ale užívám i Clotrimazol, nespoléhám se jen na sodu. Pokud se po 3 dnech od zahájení léčby infekce nezlepší, zajdi ke gynekologovi.

• Citovat
  • Upravit
35979
16.12.24 20:49

Kup si v lékárně tablety na zavádění a partnerovi mastičku. Aspoň na týden.
Pokud to nepomůže tak na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22925
17.12.24 06:53

Manželovi něco na plísně, canesten, clotrimazol a sobě bych si možná nechala napsat recept z gynekologie a nebo je spoustu volně prodejných čípku v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí