Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych se na krev vyprdla…
Buď těhotná jsi nebo ne, chápu, že ta touha je silnější a chceš se to dozvědět, co nejdříve, ale výsledek to neovlivní ![]()
Já měla tenkrát den po termínu MS, úplně mini dusika a testla jsem zase ob den a čárka silila, když už, zkusila bych testnout zítra ráno a nebo pozítří ráno, být Tebou..
pokud tam čárka je, tak určitě zesílí, jen to chce vydržet ![]()
Držím palce a dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
A dneska tam je taky i slabá? Ono síla čárky nic neřekne buď tam je a těhotná jsi a nebo není… Navíc má sílit ob den, nemá se testovat každý den.
Já teda nevěděla, kdy mám mít menstruaci, ale měla jsem taky slabou čárku a druhý den ráno nebyla nikterak silná
koupila jsem si ten digitální test a ten mi ukázal + a 1-2 týdny od oplození. No evidentně to dopadlo dobře, jsem v 19tt. Na krev jsem nešla, prostě jsem se testovala, objednala na gyndu a doufala, že nebudu krvácet… ![]()
Já jsem v 7.tt,žádné příznaky, kromě vynecháné MS jsem neměla, až poslední dny se mi občas zamotá hlava a občas zvedne žaludek a věčně běhám čůrat. Celou dobu mě bolí pravý vaječník, podle doktora právě z něj byla ovulace.
nestuduj to, neběhej na krev a počkej. To samé se silou čárky bych si hlavu nedělala,koncentrace moči může být rozdílná. Já neměla úplně tmavou čáru ani 10 dni po vynechání MS.
Místo krve si v pondělí počůrej další test stejného výrobce, tam už by měl být rozdíl podstatnější než jeden den odpoledne - další den ráno. Z krve ti stejně hodí číslo, budeš spekulovat, jestli je to dost nebo málo, a i při vzorném růstu ti nikdo nezaručí zdárné těhotenství.
Ano, i slabá čárka značí hCG, čili těhotenství (stokrát víc než veškeré příznaky). Ale na to, jak se to bude vyvíjet, budeš holt muset min. pár týdnů počkat.
Ja nechapu potřebu delat 10 testu, zkoumat silu čárky a nervovat se. Jestli jste tam oba viděli aspon ducha, ms nedorazí, tak se za 2 - 3 týdny objednej k dr. Tam uz je jistá srdeční akce, at zas za týden nezakládás diskuzi, ze na utz neni nic vidět. At udelas cokoliv, postavis se na hlavu a u toho zpivat pisne plodnosti, tak to nepomůže. Je to buď a nebo. Vypadá to nadějně, tak si uzij svatky a mysli pozitivně ![]()
Ahoj, prosím o nazor. Dnes mám 5 dní zpoždění MS. Test mám dělaný v neděli, pondělí, úterý a dnes ve středu. Myslíte, že to bude tehu? Bohužel, kdy byla ovulace nevím. Předem děkuju všem za názor. (Nahoře nedělní, dole dnešní)
No duch tam je, testuj ob den a pořád stejnou značkou testu, jinak ti to nic nepovi… Na 5 denní zpoždění je to teda slaboucke, ale mohla být ovulace dyl…
@misamc já si myslím, že by to mohlo být těhu .. já to měla podobné.. pořádnou druhou čárku jsem měla až nějaký 7,8 dnes po vynechání MS ![]()
@Ketris píše:
@misamc Ja myslim, ze je to tam
Děkuji všem. V pátek jdu k Mudr na krev. Tak aspoň bude jasno. Řeším to hlavně kvůli práci, dělám pečovatelku a je to celkem fyzicky náročná práce.
Tak mi to nedalo a šla jsem už dnes, jako samoplatce. Výsledek je 20,9. S tim, že meze je 0,0 - 15,0. Nemáte s takovou hodnotou někdo zkušenost? Je to málo, hodně. Jsem 36 DC. Děkuji ![]()
Zdravím, chtěla bych poprosit o zkušenosti snažilek.
Snažíme se s přítelem o mimi půl roku.
Nyní jsem 15 DPO, čili mám dva dny už mít MS. Ta nedorazila a na včerejším testu je slaba carka, je opravdu slaba ale viděl ji i přítel. Dělala jsem ji z odpoled. moci. Nic méně zkusila jsem dnes ráno a nějak nesili.
Včera neuvěřitelne píchnutí v prsu a divná bolest v podbřišku jinak žádné jiné příznaky nemám a po pravdě celých 14 dní po sexu nebyli žádné bolesti. Jen 7dpo těžká únava. Jen mě občas zaboli vaječníky jak kdybych to měla dostat, tak se bojím, nevím na cem jsem.
Byl by to nejkrásnější dárek pod ????. Měla jste to taky takto některá a byli jste opravdu těhotné?
Na krev se chystam v pondělí, vezme mi ji i na gynekologii?
Děkuji všem za případne odpovědi. ????