Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jdu za vama s prosbou o radu, začala mi menstruace 31.den, což mám tak plus minus 1 den pravidelně, ale po 2 dnech je úplně pryč, probíhala v takovém stylu že jsem ji skoro neměla, žádná hrev, spis taková růžová až do hněda, bolesti jsem měla jako při ms. Moje normální MS takhle nikdy nevypadala. Na gyndu jdu v pátek příští týden a radila jsem se se sestřičkou, ta mi řekla ať udělám test. Test jsem udělala a je negativní, tak nevím co si mám o tom myslet, jestli je ještě brzo, nebo je to něco jiného. Antikoncepci neberu skoro rok a s manželem by jsme prcka chtěli. Před půl rokem se nám to povedlo, ale bohužel to bylo zamlkle těhotenství u a musela jsem na revizi.
Děkuji moc za odpovědi a rady.
Menstruace nemusí být pokaždé stejná. Měla jsi ji, test máš negativní. Těhotná nejsi.
@JancaS84 právě proto píšu, protože moje MS je minimálně 5 let stejná, silná. A jak jsem zmiňovala, takhle ještě neprobihala. Děkuji za názor.
Nic si od toho neslibuj, test mas negativni. Ja mela takovou nemenzes cyklus pred tim, nez jsem otehotnela. Sledovala jsem uz rok bazalni teplotu, ta odpovidala menzes, ale ja v podstate jen ob den spinila. A nikdy pred tim se mi to taky nestalo.
@bobulka88 jasné chápu, děkuji, já prostě nevěděla co si mám o tom myslet a než bych se užírala myšlenkama, tak lepší napíšu pár písmenek pro svůj klid.
MS jsi dostala, máš negativní test. Neni co řešit. Nejsi těhotná.