Slabá menstruace, silné bolesti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
14.9.17 20:26

Slabá menstruace silné bolesti

Ahoj holky, mám takový dotaz: beru antikoncepci už 4 roky, každý měsíc pravidelně jsem měla pauzu a vše bylo OK. Tak před 4 měsíci jsem zkusila vynechat až po druhem platicku. Menstruace se normálně dostavila akorát byla silnější. Teď jsem to taky tak udělala ale menstruaci mám strašně slabou a mám pořad bolesti v podbrisku. Mate někdo nějakou zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.9.17 20:41

Ne, já takhle neblbnu. Jedna věc je brát antikoncepci a druhá si s ní vědomě rozes..at cyklus. Že vám to za to stojí. :roll:
Jinak znám holčinu, co teda takhle jede nonstop a ještě s požehnáním gynekologa - nekomentuju, pointa je, že ona to snáší skvěle měsíc za měsícem. Ale taky znám holky, u kterých to bez problémů není ani na první a poslední pokus. U mě je zase cyklus s HA pravidelný jak hodinky, ale pokaždé jiný, jak co se týče síly krvácení, tak bolestí. Popravdě bych řekla, že v tomhle smyslu je možné úplně všechno. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20767
14.9.17 21:30
@Anonymní píše:
Ne, já takhle neblbnu. Jedna věc je brát antikoncepci a druhá si s ní vědomě rozes..at cyklus. Že vám to za to stojí. :roll:
Jinak znám holčinu, co teda takhle jede nonstop a ještě s požehnáním gynekologa - nekomentuju, pointa je, že ona to snáší skvěle měsíc za měsícem. Ale taky znám holky, u kterých to bez problémů není ani na první a poslední pokus. U mě je zase cyklus s HA pravidelný jak hodinky, ale pokaždé jiný, jak co se týče síly krvácení, tak bolestí. Popravdě bych řekla, že v tomhle smyslu je možné úplně všechno. :nevim:

Vědomě si cyklus rozesíráš tím, že jí vůbec bereš :roll: Menstruace při užívání HA není menstruace, ale krvácení ze spádu.

@Domcula17 Také se mi stalo, že jsem někdy měla krvácení slabší, nic to nebylo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí