Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím řeknete mi názor na to co si o tom myslíte?
minulým rokem v září jsem otěhotněla a v listopadu potratila, byl jen gestacni vaček a v nem nic, v 7-8 tydnu jsem samovolně potratila. Nyní jsem otěhotněla znova. Ms jsem mela minuly měsíc 10.5.2025 ovulaci podle kalendáře jaem mela 24.5 a dalsi očekávaná ms mela byt 7.6. To ze ovulace mohla byt i pozdeji a ze mi to přesně aplikace nevypočítá jsem si vědoma ale aspon orientačně. Dnes bych mela byt podle očekávané ms 5+2tt. Minuly tyden ve středu 11.6 jsem byla na gynde a podle utz jsem tam nemela nic, rikal ze možná ta malinká tečka co tam je by to mohlo byt, krev mi ani nebral. Kdyz jsem tam šla tak jsem si v pondělí dělala první test byl jen mým okem viditelny na fotce nesel ani videt, v úterý jsem si delala i digitální a tam nsem mela 1-2tt. Po tom co mi lékař říkal ze tam nic nevidí me objednal na další prohlídku 25.6. Dělám si test skoro každý den rano nebo ob den. Testy zesílili jeden byl zase sněhobílý, podle test co vam tady přidám byl posledně dělaný včera a byl o dost silnejsi než ty před tím, další test jsem si delala dneska ráno a zeslábl a vypada jak test nad nim, stalo se vam to nekomu a dopadlo to dobre? Nebo mám počítat s dalším co mi odejde
vim ze to je buď a nebo, ale je to me vysněné miminko, mam uz 8 leteho syna, a od te doby mi to nejde. Byla jsem i na klinice co řeší ivf a ja byla v poradku, muj partner který me i ted navic opustil ma 2% pohyblivých spermii. Začínám mít obavy a jsem z toho na nervy. Maminky prosím poraďte mi. Děkuji a přeji hezký den ![]()
je to, jak píšeš. Buď a nebo. Radu nemám, držím palce ať vše dopadne tak, jak si přeješ ![]()
@13.11.24 píše: Více
musíš se podívat na příslušnou laboratoř.
Docela všude je třeba Synlab. Cenu mají na stránkách.