Slabé krvácení mimo cyklus už 10. den

Anonymní
20.12.23 12:04

Slabé krvácení mimo cyklus už 10. den

Vím, že musím k doktorce, ale dostanu se tam až v pátek a chytla mě hrozná panika. Běžně mám při ovulaci asi 3-4 dny špinění a trošku slabé krvácení, gynekoložka říkala, že je to běžné a nemusím se ničeho obávat. Tentokrát se slabé krvácení a špinění protáhlo a já už slabě krvácím v podstatě 10. den včetně ovulace.
Taky jsem měla svědivý výtok, koupila jsem si canesten, který si aplikuju dovnitř, a co 2 dnů se to srovnalo, ale krvácení mám stále. Samozřejmě jsem si už diagnostikovala rakovinu a chytla mě úzkost šílená.
Máte někdo podobnou zkušenost? HA neberu vůbec, partnera mám stálého jeden rok.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3771
20.12.23 14:40

Jakou rakovinu?? Hod se do klidu, hormonální nerovnováha. Domluv se s doktorkou na odběru krve. Nic vážnýho za tim asi nehledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.23 16:15
@suzka1 píše:
Jakou rakovinu?? Hod se do klidu, hormonální nerovnováha. Domluv se s doktorkou na odběru krve. Nic vážnýho za tim asi nehledej.

Díky :) já jsem nervák no, poslední dobou se sešlo víc horších věcí a už mi z otho hrabe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
659
20.12.23 19:48
@Anonymní píše:
Vím, že musím k doktorce, ale dostanu se tam až v pátek a chytla mě hrozná panika. Běžně mám při ovulaci asi 3-4 dny špinění a trošku slabé krvácení, gynekoložka říkala, že je to běžné a nemusím se ničeho obávat. Tentokrát se slabé krvácení a špinění protáhlo a já už slabě krvácím v podstatě 10. den včetně ovulace.
Taky jsem měla svědivý výtok, koupila jsem si canesten, který si aplikuju dovnitř, a co 2 dnů se to srovnalo, ale krvácení mám stále. Samozřejmě jsem si už diagnostikovala rakovinu a chytla mě úzkost šílená.
Máte někdo podobnou zkušenost? HA neberu vůbec, partnera mám stálého jeden rok.

Můžou to bejt hormony, cysta, myom, může bejt víc v děloze ještě zbytek sliznice, lékař bude vědět určitě víc žádný zbytečne stresy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí