Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak zkus doktorce zavolat, třeba ti po telefonu řekne, že je to normální takto ze začátku a když ne tak tě objedná dřív. ![]()
Ahoj,
Som 3× tehotna ale zatiaľ som vždy spinila a v prvom tehotenstve aj krvacala.
Až 1/3 žien spini.
Držím palce aby to bolo v poriadku ![]()
Držím palce, aby vše dobře dopadlo. Možná bych pro klid duše zavolala doktorovi. I když těžko říct, jestli by něco mohl. Já byla těhotná 4× a asi tak jak popisuješ i zhruba v tomto týdnu jsem špinila pouze jednou a bohužel to skončilo revizí pro ZT v 11tt.
Ahoj holky
miminko chci, ale vím, že v začátcích je to buď anebo. Já si říkám, že co se má stát se stane, ale opravdu by mě zamrzelo, kdyby se něco stalo
samozřejmě pokud to nepřejde, nebo se to zhorší, tak zavolám dokteoce už dnes…
Jelikož mám víc jak týden zpoždění, všechny těhotenské testy mi vyšly pozitivní (4 obyčejné a 1 digitální mi ukázal, že jsem ve 4-5tydnu) tak jsem nejspíše těhotná. Na gyndu jdu až v úterý. Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti. Trápí mě totiž od včerejška slabý, ale fakt slaboučký výtok, jakoby hlen s trochou tmavé krve nebo co to je. Neni to doslova výtok, nebo krev, není jasně červená. Ale měla jsem na kalhotkách za včerejšek asi 3× malý flíček, a když se utírám, tak papír je tmavě červený až hnědý. Prosím uklidněte mě, že jste to taky tak měly
Díky za vaše odpovědi.