Slabé tmavé špinění v 5tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Zuzik94
6.6.24 05:48

Slabé tmavé špinění v 5tt

Ahoj holky :kytka:
Jelikož mám víc jak týden zpoždění, všechny těhotenské testy mi vyšly pozitivní (4 obyčejné a 1 digitální mi ukázal, že jsem ve 4-5tydnu) tak jsem nejspíše těhotná. Na gyndu jdu až v úterý. Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti. Trápí mě totiž od včerejška slabý, ale fakt slaboučký výtok, jakoby hlen s trochou tmavé krve nebo co to je. Neni to doslova výtok, nebo krev, není jasně červená. Ale měla jsem na kalhotkách za včerejšek asi 3× malý flíček, a když se utírám, tak papír je tmavě červený až hnědý. Prosím uklidněte mě, že jste to taky tak měly :,( miminko chci, ale vím, že v začátcích je to buď anebo. Já si říkám, že co se má stát se stane, ale opravdu by mě zamrzelo, kdyby se něco stalo :( samozřejmě pokud to nepřejde, nebo se to zhorší, tak zavolám dokteoce už dnes…
Díky za vaše odpovědi. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32
6.6.24 06:41

Tak zkus doktorce zavolat, třeba ti po telefonu řekne, že je to normální takto ze začátku a když ne tak tě objedná dřív. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
6.6.24 13:06

Ahoj,
Som 3× tehotna ale zatiaľ som vždy spinila a v prvom tehotenstve aj krvacala.
Až 1/3 žien spini.
Držím palce aby to bolo v poriadku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.24 16:45

Držím palce, aby vše dobře dopadlo. Možná bych pro klid duše zavolala doktorovi. I když těžko říct, jestli by něco mohl. Já byla těhotná 4× a asi tak jak popisuješ i zhruba v tomto týdnu jsem špinila pouze jednou a bohužel to skončilo revizí pro ZT v 11tt.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky