Slabsi noha- neuro problem?

389
11.10.23 17:36

Slabsi noha- neuro problem?

Ahoj, jako prvni bych uvedla, ze trpiˇ uzkostmi a panickymi atakami a ze jsem s tim byla dlouhou dobu doma. Nabrala jsem 15 kg. Ataky jsem mivala jako prudke navaly do hlavy jako zamotani se. A pocit nejistoty pri chuzi, jako bych se houpala. Nebo chodila po vode, po matraci. Ataky uz jsou lepsi, ale v posledni dobe se mi vraci pocit nejistoty pri chuzi a stani. Jakoby se zapiram do jedne nohy, ta me boli a citim ji slabsi nez tu druhou. Nekdy mam slabost i v ruce na stejne strane. Stalo se vam nekomu? Boli me zada primo nad zadkem na te oslabene strane. Muze toto delat bederka v kombinaci s uzkosti? Bojim se neceho vaznejsiho. Na neurologii jsem byla. Zakladni vysetreni pohledem, hmatem, cviky s nohou. Opich a papa. Proto pisu sem jestli mate nekdo zkusenost. Dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5244
11.10.23 17:42

No jiste. Treba zablokovana esicka ti mohou tu nohu i “vypinat”, muze ti brnet a podobne. A nepotrebujes k tomu ani uzkosti. Nejspis bys mela zajit k dobremu fyzioterapeutovi, ktery ti odblokuje zada a ukaze cviky, jak tomu predchazet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
11.10.23 17:46

@Afrikana ja prave s bederkou nikdy problem nemela. Vzdy jen krcni. Mam vzdycky pocit, ze se na nohou neudrzim. Fyzio urcite zkusim. Dekuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
11.10.23 18:09

@Sophia.888 Krcni pater bude souviset s tou rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
11.10.23 19:59

@Afrikana ze by se mi to zablokovalo takhle najednou v krcni pateri i v bederni pateri..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
11.10.23 20:18

@Sophia.888 Co by ne. Ja mivam celkem bezne problem s bederni pateri a k tomu se cas od casu pridruzi krcni, kdyz necvicim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí