Sladké na odpolední oslavu

300
15.8.14 06:55

Sladké z

Zdravím všechny :mavam: Potřebovala bych na zítřek poradit něco rychlého na přípravu na odpol. oslavu. Žádné pracné cukrovíčka, ale aby to bylo něco malého jen tak jako jednohubka. Mám spoustu slaného, bude hodně masa, takže sladké je potřeba. Nic mě fakt nenapadá :roll: Moc díky všem :hug: Lubka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1547
15.8.14 07:04

Ahoj, tak třeba z listového těsta šnečky..jak se dělají na slano, tak jdou i na sladko..s čokoládou, marmeládou, skořicí..je to raz dva hotové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
15.8.14 07:13

Košíčky…já je nedávno dělala naplnila jsem tvarohovou směsí a na ozdobu třešneň

• Citovat
  • Upravit
3270
15.8.14 07:26

@lubomíra cokoli z listového těsta. štrůdl, koláče, rohlíčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
15.8.14 07:29

A taky ráda dělám s listového mini rohlíčky s uvnitř kostičkou čokolády, je t výborný, skořičové šneky z listového a nebo muffinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
15.8.14 07:30

Ještě mě napadlo to je také rychlovka nakrájíš banán na kolečka a dáš détský piškot, banán, piškot napíchneš na párátko a ponoříš do roztavené čokolády.

• Citovat
  • Upravit
7661
15.8.14 07:30

Muffiny nebo sladké jednohubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
15.8.14 07:36

@Bersaba Jak děláš ty sladké jednohubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
15.8.14 07:38

Z listového těsta už právě mám, takže to padá, ale ty banány nezní špatně…
@Bersaba Prosím tě, jak je děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
15.8.14 07:39

Ovocné špízy…na grilovací špejli…to je ta kratší, na jednom konci špičatá…napíchneš kousky ovoce…kolečka banánu, kus kivi, kuličky vína, jakody atd…těsně vedle sebe a pak to celé namočíš do rozpuštěné čokolády…něktré do tmavé, jiné do mléčné nebo bílé čokolády…na tmavé špízy můžeš udělat stříkance bílou čokoládou a opačně…jako zdobení…je to částečně zdravé, částečně hřích… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.8.14 08:53

Cake pops

• Citovat
  • Upravit
7661
15.8.14 10:34
@kometa32 píše:
@Bersaba Jak děláš ty sladké jednohubky?

Dva pláty piškotového těsta jako na roládu, jeden pomažu zavařeninou, druhý tvarohovým krémem a pak z nich na střídačku formičkou vykrajuju čtverečky, píchnu na špejli s kusem ovoce navrch.
Můžeš použít i palačinky, jen těch vrstev bude víc (viz tady , ale to je zrovna slaná verze). Nebo můžeš palačinky smotat, nakrájet na kolečka a špejlovat na stojáka .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
15.8.14 10:36

@Bersaba Díky, neokoukané a super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
15.8.14 11:46

@Bersaba dělám z palačinek něco podobného - dort - nasladko ale dá se i na slano a také je t výborné, víceméně stejný recept jako jsi vložila ty akorát já to pak krájím jako dort :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii