Slapi zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mon
3
2.8.09 11:44

Slapi zkušenosti

Ahojky,
tak mám kočárek cca měsíc a píši zkušenosti:
První jízdu jsem absolvovala v Úvalech, kde se o chodnících nedá moc mluvit s všechno bylo naprosto v pohodě. Začala sice vrzat kolečka, ale doma jsem je promázla a od té doby se vrzání nevrátilo. Nerovnosti zvládl, nedrncal, malá v něm krásně seděla i spala.
Kočárek měl zatěžkávací zkoušku na dovče v Řecku. Na pláž jsem ho nebrala, ale jezdil po cestách vysypaných štěrkem, dokonce i po zříceninách a samozřejmě po řeckých uličkách. Jízdní vlastnosti jsou naprosto super.
Na co si dát pozor:

1. kočárek je o dost lehčí než klasický sporťák, takže při jízdě autobusem je potřeba ho držet pevně, o což jsem se u sporťáku vůbec nestarala. Ale zase není problém dát na madlo těžší tašku - kočárek je stabilní, nepřeváží se. Ani když se tam malá převalovala, stavěla a já nevím co ještě, tak se nic nedělo, kočárek stál (při poloze v sedě).
  2. Není nastavitelná výška rukojeti - pro mých 169cm je to opravdu „tiptop“.
  3. Když je kočárek v lehu, tak je položená bouda téměř zarovnaná s madlem = je to jen o zvyk ale než ten zvyk přijde, tak se můžete občas ťuknout do kolene.

Pochválit pak musím košík, který je veliký, snadno přístupný a to i při boudičce v lehu.
A jak jsem psala, dobře se s ním manipuluje, je lehký, takže si s ním poradím sama ze schodů, do schodů i v MHD.

Výrobce píše, že celková délka, na které může dítko ležet je 90cm. Skutečně to není více, nám je 22 měsíců a díky bohu, že už malá sama chodí raději než se vozí, protože jinak bych vytáhla zase sporťák.

Na www.kasa.cz kočárek prodávají a u růžovo černé varianty mají i jednu recenzi:
 http://www.kasa.cz/…ctive-slapi/

Teď je malá s kočárkem v Tatrách, tak kdyby se ještě něco objevilo, dám vědět!

Mějte se, Mon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marishka89
8.4.12 12:38

Paráááda, moc děkuju za recenzi a zkušenost, kočárek právě kupuju :) Dcera je drobná a maličká, tak by nám moh vydržet :)

• Citovat
  • Upravit
Marishka89
8.4.12 12:38

Paráááda, moc děkuju za recenzi a zkušenost, kočárek právě kupuju :) Dcera je drobná a maličká, tak by nám moh vydržet :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4