Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Chicco Multiway?
Přidejte zkušenost s Chicco MultiwaySimono, Teutonii neznám osobně, ale chicco multiway jsem 2 m měla.
odpružený není ani náhodou. drncá slušně. kolečka jsou ale na golfky nadprůměrně veliká… ale jsou to neodpružené plastovky, takže jízda je tvrdá… někdy nejde dobře zabrzdit, chce to trpělivost než brzda zapdne tam, co má…
sedačka je dle našeho dítěte nepohodlná (řval v nich, musela jsem je prodat). líbil se mi ten poštářek…
poloh je klasicky, do 4 pozic, není to úplný leh, ale je dost velký… polohuje se dobře.
nánožník je celkem teplý, ale je na sucháče, vynalézavé dítě ho hned odstraní…
do košíku se při ležící poloze dítěte nedostaneš…
ale za ty peníze je to slušný kočár…
solano: https://www.emimino.cz/modules.php?…
(dokonce zakladatelka se rozhodovala mezi solanem a chiccem 0.4 ![]()
a ještě u sousedů: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
snad to pomůže… ![]()
(já ho prodala proto, že nesplnil svůj účel - teda polohovací golfky, kde se mi dítě vyspí… ječel a ječel a z domu šly, když jsem viděla, jak v zappkách, sice v sedě, ale přeci, usnul hnedka… se zappem jsem původně počítala až na léto 09 nebo později…, ale nakonec v něm jezdí od podzimu, takže od roka, ale my máme i sporťák…)
ahoj,
mám T.Solano, zatím jako podvozek pod autosedačku MC. Jezdí hezky, otočím se s nimi téměř na místě, spojená rukojeť je fajn, krásně se skládají a rozkládají. Polohuje se celá sedačka, což mi přijde ne úplně ideální, Při napolohování do lehu má dítě nohy nahoru. Úzký mi přijdou hodně, nějak nevím, jak se tam ten náš otesánek vejde.
Myslím, že na nějaký to popojíždění při nákupech budou fajn, ale třeba na celý den do města ne.
A jsou celkem nízké, já mám 170 a je to na hraně. Nemají dole košík.
My máme chicco multiway a Terka si nestěžuje!
Jezdí v něm v pohodě, spí všechno. Je fakt že kola jsou tvrdší, ale my s nima absolvovali i dovču kde jsme chodili do lesa na borůvky. Trošku to drncalo ale kořeny, větve i pařezy jsme překonali. Jsem s nima spokojená. Jediný blbý jako u všech golfek, že když dítě spí, nedostaneš se do košíku pod kočárkem. Jinak já i manža jsme hoooodně vysocí, a u těchhle golfek nemusíme chodit sehnutí. Navíc jsem je koupila nové přes aukro za necelé 3 tis. Uvidíme, co bude v zimě. ![]()
Ahoj chicco multiway jsem ještě neměla možnost vidět, ale kamarádka měla ct 0.4 a byla spokojená jezdili denně a malý si nestěžoval.
Teutoniu Splano jsem měla vyhlédlou pro Kubu a když jsem ji viděla naživo byla jsem zklamaná a hned jsem od ní upustila. Sedačka malá, divně se naklápí a už nevím co všechno mi na nich tenkrát vadilo. Sporťáky Teutonia jsou super, ale Solano byl podle mě nějaký omyl ![]()
U nás to nakonec (na popjíždění) vyhrála PP Aria a jezdí v ní i Váša. Pokud chceš odpružený a pohodlný golfáč ještě bych asi zvážila i jiné varianty, kočárků je na trhu obrovské množství a věřím, že ten tvůj ideální určitě někde čeká
Mam multiwai jen chvili,ale zatim naprosta spokojenost..byli jsme s nima na dovce a rozhodne je nesetrili,zvladaj i lehci teren..krasne se s nima manipuluje,jizda oproti sportaku je pohoda.. a ja teda nevim,ale myslim,ze drncaj kazdy golfky..jedinym problemem by mohl byt ten nanoznik na suchace,ale ja tu nekde v jiny diskuzy nekdo psal,da se tam neco nasit a uvazat nebo nacvaknout to na konstrukci…
Díky za postřehy.Zatím se víc přikláním k tomu Chiccu, protože to solano je asi fakt úzké. Moje favoritky mezi golfkama jsou TFK Buggster, ale ty mě přijdou hodně prostorné, že je to až pro větší dítě. Rok a něco. Teď od půl roku bude asi lepší to Chicco - možná se dá i víc polohovat na leh než ten TFK. Ten plánuju až tak za rok. Jinak je asi jasné, že každý golfáč drncá - nikdy se s ním nepojede tak lehce jako se sporťákem. Máme Teutoniu Spirit. Jestli tady bude někdo kdo měl Chicco Multiway i Buggstera - který z těchto by jste doporučili od půl roku raději? Který je lepší na spaní. Vím, že žádný golfáč není až tak na spaní, ale přece jen mě zatím dítě bude víc spát, tak aby to bylo i trochu na spaní. Budeme jezdit teda víc ze sporťákem, ale v golfkách určitě taky někdy usne.
Simono, myslím, že buggster je až pro starší dítě, ta opěrka zad má jen dvě polohy! je sice odpružený, ale fakt ho beru jako úplnou náhradu sporťáku pro chodící dítě… diskuzí o něm je spousta, u sousedů je jedna dooost dlouhá .: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
multiway jde do lehu hodně, skoro bych řekla že víc, než v originále (před jemnou úpravou
můj speedi
ty polohy jsou 4 a dobře se s tím zachází… ten nánožník není tak tragický, já mám kluka, dost vynalézavého a hodně kopajícího… takže není pravidlem, že ho dítě zkopne… takže dle mého určitě multiway…
záleží, proč chceš golfky vlastně kupovat. jako náhradu sporťáku asi ne, co?
když teutonka je celkem lehká… asi na nákupy, popojížďky k dr., do města mhd? - nevím, kde bydlíš..
a pak záleží, kolik chceš investovat. ..
http://www.babystyle.cz/…/cybex-topaz
tenhle se mi líbí a já osobně, pokud bych chtěla golfky už od 6m bych si ho koupila. je i kompatibilní se sedačkou maxi cosi, což se někdy hodí… je trochu zvláštní designem, ale to se mi líbí…
je mi jasné, že každému ne-e
(tady ho mají nejlevněji… http://www.malvik.cz/…bex-Topaz-08 )
má systém pásů jako autosedačky, na utahování, takže pak nemáš problém s tím neustále povolovat a utahovat pásy. ![]()
Kočárek chci kupovat jako druhý k našim, když přijedu autem a nebudu mít sebou kočár, abych malého mohla někam šupnout na zahradu - aby se v tom dal uspat. A časem až bude větší a my pojedeme třeba nakupovat, aby už jsme to měli jako golfky které budeme používat..i venku pak. Takže to spíš vypadá na to Chicco jak tak koukám-když říkáte že se v tom i vyspí docela. A buggstera koupíme třeba až za rok… Právě do toho chci dát za ty 3000,– víc se mi nechce. Třeba PP P3 vypadají taky dobře, že se dají až dolehu, ale už to je dražší. Simona
já myslím, že tím nic nezkazíš… za ty peníze je to kočár dobrý… akorát být tebou, raději bych si ho vyzkoušela… (jako každý kočár)..
pak je ještě spousta různých babypoint, babydesign apod., které jsou třeba i do lehu atd.
no a pak se pytel roztrhnul s těmi novými alá zapp - ale mají všechny měkká záda, údajně mimo espira - ale já ho nezkoumala. ten by si s sebou mohla i vozit v kuffru ![]()
a ještě jsem viděla tenhle: http://www.malvik.cz/…tax-Yanis-08
kočár je to dobrý, kvalitní a je hodně ve slevě.
Nat.
Díky za různé doporučení. Už jsme koupili Chicco Multiwey a zatím se mi zdá dobrý. Za ty peníze v té výbavě se to dá. Dívala jsem se na ty golfáče jak jsou zapp apod.. a mají fakt měkké záda a nemají polohovací nohy. Tak jsme raději vzali tenhle. Simona…uvidíme časem jaký bude
Holky,máte někdo zkušenosti s golfkama Luna od Mamas and Papas?
ahojky asi pozdě ale i tak - srovnání chicco i solano mám - solano mám já a multi kamarádka
já byhc do chicco už nešla žádných, solano mi panropsto vyhovují a jsou super, tedy pro mě, šlo nám hlavně o skladnost což chicco jsou obrovské..je to spíše takový sortáček už..ale i kvalitně rozhodně tedy teutonia vede ![]()
do lehu se dají dát sice se klopí jako vajíčko ale i tak mi v nich domča spal i přes 2hodiny..jsou užší, na zimu rozhodně nee, ale taky golfky jsou spíše o té skladnosti a cestování, na zimu rozhodně sporták s nafuk.koly.. ![]()
Je tady někdo kdo má zkušenosti s oběma kočárkama a srovná mi je. Někde jsem vyčetla, že Chicco mají odpružená kola, ale není to prý pravda. Teutonia je odpružené mají tak to je super. Ale zdají se mi u T.Solana malé kolečka? Jak se s nima jezdí? A taky mi přijde Solano úzké. Chicco se mi zdá širší. A prý se nedá dát Solano do lehu,ale musí se polohovat celý kočár? Nevadí to dětem? Jaké máte zkušenosti? Díky Simona