Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Existuji golface Chicci multiwai v cerne barve??Mam pocit,ze jsem je videla v Puntanele,jen mely na boudicce,cosi zluteho,videla jsem je i na ulici..ale za boha je nemuzu na netu objevit..spletla jsem se nebo fakt existujou?Moc se mi libi
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Chicco Multiway?
Přidejte zkušenost s Chicco MultiwayAhoj,
jen chci upozornit,že že golfky chicco multiway barva wallstreet nejsou černý v kombinaci s béžovou,ale tmavě modrý s šedou,na obrázku to hrozně klame,mám je a objednávala jsem je přes net s tím,že budou právě právě černý a ono neéé
když pak došly docela jsem zírala
,ale neva po pár dnech jsem si zvykla a ted se mi i tak líbí moc
jsou super
u nás maximální spokojenost.
Veronika a Anička18m
Ahoj,no nevim,jakou barvu mas ty,ale ja uz mam sve vysnene cerne doma
,je teda v kombinaci se zelenou,ale ta je jen malinko na boudicce a nanoznik,ale tim lip,mam jeste Herqula,tez cernozelena
Reagovala jsem jen na ten odkaz co tu je,nepsala jsem,že černý neexistují
.Jinak gratuluji k úspěšnému výběru
.
Veronika Anička 18m
Veroniko, asi máš na mysli manhattan
- wallstreet jsou opravdu černé
je pravda, že na tom odkazu (a všech jiných obr.) vypadá wallstreet hodně podobně, jako manhattan, ale ve skutečnosti jsou fakt černý… ![]()
Nataso,
vím,že ty se v kočárkách vyznáš
vím to z diskuzí i z jiných serverů než je tento,i jsem ti jednou chtěla dokonce napsat sz jestli by jsi mi neporadila
,ale já mám opravdu barvu wallstreet kolekce 2009(barva manhattan je myslím z kolekce 2008,v téhle ne)a popravdě jakou má barvu manhattan nevím,protože jsem je naživo neviděla a z obrázku na netu si nedovolím soudit(opravdu to klame),ale wallstreet jsou úplně tmavě modrý,ale zdaleka ne černý
mám je tu před sebou tak vím
.Ale myslím,že je úplně zbytečný řešit at si každý myslí co chce ne
vždyt je to fuk.
Veronika
Veroniko, jo, kočárky, to je moje hoby
(a napsat můžeš klidně, já vždycky ráda poradím, zrovna včera jsem byla v dětském ráji - byli sjme se podívat na croozra
a nevydržela jsem když prodavačka nevěděla abs nic o speedim a začala radit
myslím, že i ta prodavačka byla vděčná. no, o chvíli později bych byla za někoho takového vděčná i já, když mi ta samá prodavačka ne-informovala o croozerovi. nevěděla abs nic! fakt děs! )
máš pravdu, manhattan je 08, já ho měla
a je modrej a v obchodě jsem viděla walstreet 09 černý. tak a babo raď ![]()
asi si z nás chicco dělá srandu
nebo ta paní v obchodě přehodila cedulky, co já vím… ![]()
nejlepší je jít do obchodu a zapíchnout prst ![]()
Nataso,
určitě když budu někdy potřebovat radu ohledně kočárků ráda se na tebe obrátím
díky.
Pokud jde o tu barvu wallstreet tak teda fakt nevím,na mé objednávce na netu,na faktuře když mi ho pak dovezli i na krabici v které ten kočárek byl byla napsána barva wallstreet a mám tu fakt tmavě modrej,takže budto mi i přes tohle všechno poslali špatnej nebo třeba se tobě ta barva při umělým osvětlení v obchodě zdála černá,ale není,je to fakt hodně tmavá modrá tak se to tak třebas i mohlo zdát
a nebo si z nás chicco opravdu dělá srandu
.Ale jak říkám vždyt je to fuk
.
Jinak chodím hlavně na jiný server takže se ti tam ozvu přes sz at víš s kým tady diskutuješ
tady nejsem zatím přihlášená,proto píšu anonymně.
Veronika
Veroniko, v poho
je to jedno, jenom mě to zarazilo, dkybych je neviděla na vlastní oči… ale možná, že v tom obchodě bylo fakt jiný světlo nebo tak… a možná, že chicco si z nás vystřelilo ![]()
hlavně, že jsi s kočárkem spokojená a kdo bude chtít černou černou, musí se jít holt ujistit osobně
![]()
já taky chodím hlavně jinam, na BC ![]()
Tak my jsme včera koupili tento kočárek v černé barvě.....ale na světle je to opravdu hodně tmavě šedý, ale ne černý. Když to srovnám s madlem co tam je černé, tak kočárek je opravdu světlejší. takže je tmavě šedý.
No ja nevim,ja kdyz to srovnam s madlem,tak je to stejne,srovnavala jsem hned v krame
![]()