Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mám Teutonia Solano a nedám na ně dopustit
Jediné, co bych jim vytkla je, že nemají klasický košík. Ale mají ve výbavě tašku na rukojeť a taky kapsu jakoby zezadu kočárku, tak se to trochu kompenzuje. Jen do toho košíku by byl lepší přístup…
Ale jinak co se týče jízdních vlastností a manipulace, tak jsem nadšená, vůbec z nich malej enní vytřesenej, odpružení fakt super. Taky mi vyhovuje, že se dá hodně stáhnout bouda - ideální proti větru a sluníčku.
Rozhodně je budu schovávat pro druhého prcka ![]()
A spojená rukojeť má taky něco do sebe ![]()
díky za info
mohla bys mi někdy ve volné chvilce přeměřit výšku rukojeti? já mám teď babypoint mark, ale rukojeť je na mě krátká, hlavně z kpce ![]()
Ahoj,
já mám Teutonia Solano, rukojeť je teleskopická - délka asi 110cm, pokud měřeno na vzdálenost od země tak zhruba metr …
Jinak odpružení si všichni chválí, ale mně to nějak nenadchlo, pro mimčo rozhodně komfort, ale mně se s tím nějak blbě řídí - ale možná je to prostě záležitost golfek, toto jsou naše první a jinou zkušenost nemám.
Jsme zvyklí na pořádnej teréňák čtyřkolku a malá v golfkách není moc spokojená - takže se jich budu zbavovat, pokud by ses pro ně rozhodla a chtěla ušetřit, tak dej vědět, jsou jako nové, ježděné 1,5 měsíce minimálně.
Můžete mi prosím poradit, kde jste koupila kočárek Teutonia solano? Nějak na něho nemůžu narazit. Děkuji
Krásný den, já bych ty Solana brala, mohu jenom poprosit o původ prodeje a cenu?;))
Díky Šárka
Koupila jsem kočárek v Německu,prodávám ho za 3000.Je k tomu přebalovací taška.
Moc dekuji a jste prosim odkud? Sarka
zde je muj email: sarka.cepelakova@seznam.cz, nemate ho nahodou nekde vystaveny k prodeji? MMB, AUkro atd?
Diky
prosím o zkušenosti s výše uvedenými golfkami.
mám teď babypoint mark 4, ale ne mě jsou nějak krátké rukojeti (jinak je supr). díky