Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, mám takovou prosbu…
jste tady z celé republiky - nevíte náhodou, jak to vypadá po té povodni na Slapech? V TV a na netu je, že jsou tam shnilý ryby, že se tam nedá koupat, smrdí to tam… za 14 dní tam máme jet s prckama na dovču - jeli byste nebo byste to zrušili? ![]()
jedeme do autokempu Ždáň, budu vám moc vděčná za jakoukoli informaci
Pořád zákaz koupání, myslím, že je po sezoně…já bych to zrušila ![]()
Je to špatný.. My teda máme chatu na Orlíku, ale i tam plavou samý srajdy. Kolem břehů je tak dvacet metrů bordelu, smradek. Zkus tam zavolat, třeba s tím něco dělají. Já tam byla před 14 ti dny. Nebo koukni na stránky hygieny? Nebo povodí? Určitě tam bude aktuální info.
My jsme měli jet do Soběslavi, kousek od Lužnice, chatu má paní zatopenou, takže jsme to zrušili a jedeme na jižní Moravu, myslím, že letos to v Čechách bohužel nikde, kde byly povodně nebude to pravé ![]()
No, právě, že jsme paní psali a ona, že se to za těch 14 dní prý spraví. Ale já tomu nevěřím
spíš to píše jen aby nepřišla o zákazníky na dovču ![]()
@gabriela82 píše:
Je to špatný.. My teda máme chatu na Orlíku, ale i tam plavou samý srajdy. Kolem břehů je tak dvacet metrů bordelu, smradek. Zkus tam zavolat, třeba s tím něco dělají. Já tam byla před 14 ti dny. Nebo koukni na stránky hygieny? Nebo povodí? Určitě tam bude aktuální info.
No, právě, že jsme paní psali a ona, že se to za těch 14 dní prý spraví. Ale já tomu nevěřím
spíš to píše jen aby nepřišla o zákazníky na dovču ![]()
@gabriela82 píše:
My byli na slapech tento víkend - Měřín zavřenej, jak restaurace, tak zákaz koupání a fakt to tam smrdí, přímo ve Slapech hodpoda otevřená, i kemp, ale myslím, že koupání se tam taky nedoporučuje..
Jo Žďáň - tak to je kousínek od toho Měřína, myslím, že to tam bude stejný..
Máma má na Slapech hausbót a ještě předevčírem tahali zpod lávky naplavenou chcíplou ovci.
Fakt nevěřím tomu, že by se ta voda za dva týdny dala do pořádku, a určitě bych tam děti nebrala.
@Maorka na Lipno máme jet a zatím by to tam mělo být v pořádku
Teď jsme na Slapech našli mrtvou rybu. Ale já byych to teda nerušila. vžyť to nestojí na koupáni, ne? Turistika, kola, rybolov, táborák, houbaření, lodičky, výlety…
Měli jsme se fajn i bez koupání.
No jo, ale s náma jedou malý děti a ty turistiku a houbaření určitě prožívat nebudou ![]()
@mmarket píše:
No jo, ale s náma jedou malý děti a ty turistiku a houbaření určitě prožívat nebudou
no, naši taky nejdou do babyboxu, když tam jsme.
![]()
Ale vážně, záleží na vás, co od toho očekáváte. Na koupání bych to fakt neviděla.