Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nemáte někdo tip na nějaký levný penzion v Rakousku, chceme jet na kola s 2 letým dítětem. Na internetu jsem toho moc nenašla a hlavně neumím neměcky, takže bych to asi ani neuměla objednat (zarezervovat). No nejlepší by úplně bylo kdyby ten penzion měli Češi ![]()
My byli vloni v Alpách v Mittersillu, krása nejkrásnější, majitelé Češi, jednání výborný, ubytování i stravování na jedničku podtrženou. Cena za pokoj 2 dospělí + dítě kolem 40 Euro.
Ale nevím, co je pro tebe levné, nebo kam konkrétně chcete jet… Kdybys chtěla víc info, pošlu ti odkaz přímo na ten penzion.
@Bersaba píše:
My byli vloni v Alpách v Mittersillu, krása nejkrásnější, majitelé Češi, jednání výborný, ubytování i stravování na jedničku podtrženou. Cena za pokoj 2 dospělí + dítě kolem 40 Euro.
Ale nevím, co je pro tebe levné, nebo kam konkrétně chcete jet… Kdybys chtěla víc info, pošlu ti odkaz přímo na ten penzion.
ahoj, určitě, pošli mi odkaz
koukneme se
Golf & Ski
Kdybys pak chtěla, můžu ti dát pár tipů na výlety, v okolí je pár nádherných míst.
Cenovou vyhlídku jsme měli tak kolem 12 tisíc za 2 osoby (dítě nejlépe zdarma), katalogy cestovních kanceláří doma máme, spíš jsem myslela, jestli někdo nemá tip na nějaký levný penzion (aby tam nebylo tolik pokojů, něco jako když u nás někdo takhle nabízí pokoj v domě)