Chorvatsko pod stanem 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1166
19.6.13 13:27

Chorvatsko pod stanem 2013

Zdravím, plánuje me s přítelem dovolenou, ale chceme pod stan…Tak se chci zeptat jestli nekdo nebyl v minulém roce a nedali by jste mi nejaky tip..třeba fotky atd… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1166
19.6.13 19:46

Poradte prosím:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
19.6.13 21:47

Baško polje je tam úžasnej kemp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
19.6.13 21:54

My jezdime kazdy rok, ale mame obytne auto, jezdime bud na Krk do Basky, byli jsme i na Pagu v Novalje kemp Strasko. Jezdime do casti blizko k mori, kde jsou parcely a ty si rezervujeme uz nekdy v breznu nebo i drive. Pekny kempy jsou v sezone hodne narvany a jeden rok jsme byli tam, kde parcely nebyly a ja si myslela, ze jsme tam uz namackany, jak to nejvic jde a rano jsem mela kolem sebe dalsi dva stany. Ale treba to neni vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
19.6.13 22:23

Chceme nekam blíže…líbí se mi ostrov krk..byla jsem před dvema lety v Malinské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
19.6.13 22:28

@kačka25 a nejaky přesný tip na te Bašce kde na kemp..kde zkusit rezervaci?? Na kolik to tam vyjde?? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
20.6.13 06:00

@Barun - tak tam jsou pouze dva kempy, jeden nudisticky a druhy klasicky. Ten ma tri zony. Dve s parcelama a jeden volny. http://www.hotelibaska.hr/…zablace.aspx . Ceny nejak nevim, ale obecne ty kempy nejsou uplne levna zalezitost. Ta cast s parcelama je drazsi. A rezervace jsme delali pres email.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
20.6.13 08:21

@kačka25 Takže myslís že už je lepsi nejaky apartman nebo tak??? a nejake chatky tam třeba jsou??? nechcu byt zavrena v hotelu:-// ale ta baška se mi libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
20.6.13 10:35

Ja si ty ceny moc nepamatuji, ale na tech webovkach bys to nasla. Kdyz budete mit stan bez pripojky elektriky, tak to neni snad tolik. On apartman primo u more bude rana, v tom kempu jsou mobilni domky, ale myslim, ze je vse dost obsazeny. A ja bych zase nechtela byt nekdo daleko od more. Chce to vyzkouset, co vyhovuje. My jeli prvni rok bez te rezervace, potom uz jenom s ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
20.6.13 11:27

Jj díky juknu na to s přítelem :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie