Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, plánuje me s přítelem dovolenou, ale chceme pod stan…Tak se chci zeptat jestli nekdo nebyl v minulém roce a nedali by jste mi nejaky tip..třeba fotky atd… Děkuji
My jezdime kazdy rok, ale mame obytne auto, jezdime bud na Krk do Basky, byli jsme i na Pagu v Novalje kemp Strasko. Jezdime do casti blizko k mori, kde jsou parcely a ty si rezervujeme uz nekdy v breznu nebo i drive. Pekny kempy jsou v sezone hodne narvany a jeden rok jsme byli tam, kde parcely nebyly a ja si myslela, ze jsme tam uz namackany, jak to nejvic jde a rano jsem mela kolem sebe dalsi dva stany. Ale treba to neni vsude.
Chceme nekam blíže…líbí se mi ostrov krk..byla jsem před dvema lety v Malinské
@kačka25 a nejaky přesný tip na te Bašce kde na kemp..kde zkusit rezervaci?? Na kolik to tam vyjde?? dekuji
@Barun - tak tam jsou pouze dva kempy, jeden nudisticky a druhy klasicky. Ten ma tri zony. Dve s parcelama a jeden volny. http://www.hotelibaska.hr/…zablace.aspx . Ceny nejak nevim, ale obecne ty kempy nejsou uplne levna zalezitost. Ta cast s parcelama je drazsi. A rezervace jsme delali pres email.
@kačka25 Takže myslís že už je lepsi nejaky apartman nebo tak??? a nejake chatky tam třeba jsou??? nechcu byt zavrena v hotelu:-// ale ta baška se mi libi
Ja si ty ceny moc nepamatuji, ale na tech webovkach bys to nasla. Kdyz budete mit stan bez pripojky elektriky, tak to neni snad tolik. On apartman primo u more bude rana, v tom kempu jsou mobilni domky, ale myslim, ze je vse dost obsazeny. A ja bych zase nechtela byt nekdo daleko od more. Chce to vyzkouset, co vyhovuje. My jeli prvni rok bez te rezervace, potom uz jenom s ni.