CK Alpina - cesty za dobrodružstvím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7449
18.6.13 22:22

CK Alpina - cesty za dobrodružstvím

Ahoj,

nemáte někdo zkušenosti s touto cestovkou. Chtěla bych manželovi koupit MTB zájezd z jejich nabídky, ale neznám nikoho, kdo by s nimi jezdil.
Konkrétně bych mu zakoupila zájezd za necelých 5tis., takže to není zas až taková suma, ale stejně - nerada bych, když už to bude dárek k narozeninám, aby něco nevyšlo..

Děkuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2897
18.6.13 23:07

Ahoj, ja byla s alpinou jeste jako bezdetna v rumunsku na horach a bylo to fajn. Takze uz peknych par let existuji :-) Doufam, ze mluvime o stejne alpine - tusim, ze byla to byla brnenska ck.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
19.6.13 07:20

@zuzik03 Je to tahle - http://www.alpina.cz/ z Brna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2897
19.6.13 12:53

Jj, já byla před rokem 2004, takže s jejich právním předchůdcem (píšou tam, že se 2004 ještě s kýmsi spojili), takže bych se toho nebála :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
19.6.13 13:54

Super, díky za zprávu. Já právě znám hodně cestovek, ale s touhle nikdo z mého okolí nejezdí, tak jsem nevěděla. Hned jdu zájezd objednat, dokud je ještě místo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlaticko123
26.6.13 21:09

S CK Alpina už radši nikdy nikam!

Ahoj, já s nima byla teď a už bych s nima nikdy nejela. Reklamovala jsem přepravu kol, která nebyla podle smlouvy, a Marek Schauer, jejich garant zájezdů, mě slušně, ale jasně poslal kamsi… Že prej den po zájezdu píšu pozdě, že se moje kolo neponičilo špatnou přepravou (způsobenou CK Alpina), že jsem si mohla poničit sama. Ten jeho přístup mě teda dost zaráží - prostě ve stylu, že zájezd jsem zaplatila, proběhl, tak teď můžu dát pokoj, peníze už ode mě dostali. Pro mě jasný signál s toutou cestovkou už nikdy nikam nejet.

• Citovat
  • Upravit
7449
26.6.13 21:41
@Zlaticko123 píše:
Ahoj, já s nima byla teď a už bych s nima nikdy nejela. Reklamovala jsem přepravu kol, která nebyla podle smlouvy, a Marek Schauer, jejich garant zájezdů, mě slušně, ale jasně poslal kamsi… Že prej den po zájezdu píšu pozdě, že se moje kolo neponičilo špatnou přepravou (způsobenou CK Alpina), že jsem si mohla poničit sama. Ten jeho přístup mě teda dost zaráží - prostě ve stylu, že zájezd jsem zaplatila, proběhl, tak teď můžu dát pokoj, peníze už ode mě dostali. Pro mě jasný signál s toutou cestovkou už nikdy nikam nejet.

Téda, tak to jsem zvědavá. Už jsem to manželovi objednala i zaplatila. Musím říct, hodně milý přístup, paní volala asi 3× kvůli upřesnění objednávky a rychlost také v pořádku - ráno jsem objednala a druhý den jsem měla smlouvu. No tak uvidíme, manžel jede koncem září…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlaticko123
26.6.13 21:57

Tak doufam, ze aspon on bude mit zajezd bez problemu. Mam novy kolo, volala jsem pred zajezdem do CK Alpina, aby mi rekli, jak budou kola prevazena - pani me ubezpecila, ze ve vleku, ze se nic rozmontovavat nebude - to skodi kolu nejvic, ze jo. Jenze v Alpine vzali navic dva lidi, takze od zacatku zajezdu bylo jasny, ze dve kola se musi rozmontovat, ze se uz do vleku nevejdou, a protoze jsem nastupovala na poslednim miste, automaticky rozmontovali moje a to naprosto bez debat. Kolo jsem mela den predtim po kompletnim servisu, po zajezdu s Alpinou musi do servisu znovu… Navic mi kolo poskrabali, to jsem nesla hodne tezce, at si na to da manzel pozor. Nejhorsi je ale ten jejich pristup, ze se clovek ozve a oni se mu vysmejou, ze zadnou reklamaci resit nebudou. To mi prijde vuci kientovi hodne nefer. Stve, kdyz si CK Alpina mysli, ze muze s klientama takhle jednat…

• Citovat
  • Upravit
7449
26.6.13 22:04

No tak snad to bude bez problémů. Ale raději mu to řeknu, ať si dá pozor. A jinak spokojenost - trasy, ubytování, popř. jídlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlaticko123
26.6.13 22:08

Jídlo bylo na jedničku, měli jsme bezvadnýho průvodce, trasy zajímavý, ale opět problém - realita neodpovídala plánu, takže jsme jezdili mnohem víc a taky převýšení bylo výraznější - prostě já chtěla pohodovou dovolenou na kolech a toho jsem se nedočkala. Asi bych i dál Alpinu doporučila, ale tahle tahanice o poničený kolo jim dost kazí reputaci.

• Citovat
  • Upravit
7449
26.6.13 22:10

Já koupila manželovi MTB zájezd, takže snad to bude v pohodě. On v mládí závodil, teď také jezdí, i když o dost méně, ale i tak chci, aby se tam vybil :). Ale trasy snad o moc delší oproti plánu nebudou, protože to už by jezdili stovku denně v horách 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana_232
27.6.13 08:33

Nechci se Alpiny zastávat, nikdy jsem s nima nikdy nebyla, ale pokud mám problém s přepravou nebo škrábancem, tak to budu řešit na místě a ne po příjezdu (pokud s tím mám problém, tak řeknu, že nechci aby moje kolo takto přepravováno a podobně). Jak má majitel cestovky poznat, že ti škrábanec vzniknul během přepravy, když to řešíš zpětně a ne po vyložení? Jinak rozmontováním kola a jeho opětovným složením (předpokládám, že se maximálně jen sundalo přední a zadní kolo) se samozřejmě nic neničí a kolu to nijak neškodí, to je hloupost.

• Citovat
  • Upravit
Zlaticko123
8.7.13 21:04

Já si ale na přepravu stěžovala, jenže mě postavili před hotovou věc - vzali víc lidí a tim pádem na kolo nezbylo místo. Jinak jo, máš pravdu, jak má majitel cestovky poznat, že jsem si kolo neponičila jinde - ok, ale aby hned stavěli klienta do role, že je lhář, co si to sám někde způsobil, tak to promiň, ale tohle není teda moc dobrej přístup. Navíc já si stěžovala na to, že kolo nepřepravili podle smluvních podmínek a říct mi na to, že na reklamaci nemam nárok, byla z jejich strany slušná lež, protože podle smlouvy na to mám tři měsíce. Jinak v každym pořádnym servisu ti řeknou, že rozložit nově seřízený kolo je pro to kolo dost špatný…

• Citovat
  • Upravit
13.7.15 13:31

Letos jsme si vyrazili s CK Alpina na „Pohodovou cykloturistiku po Korsice“..
Velmi mile nás potěšili „pohodoví“ organizátoři zájezdu (Luboš, Iva, Hanka I., Ilona, Hanka II. + Michal), účastníci zájezdu se projevili taky jako fajn „pohodová“ partička lidí, kteří si nejeli užívat luxus, ale nádhernou přírodu, kolo, koupání…
Všem můžeme doporučit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario