Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@rsisa my jsme byli předloni v srpnu na řeckém ostrově Thassos. A nemůžu si to vynachválit. Je to nejsevernější z řeckých ostrovů. přes den bylo teplo, to ano, ale ne jako v Turecku, přišlo mi to, jak u nás, a v noci lahoda. Ani klimu jsme nepotřebovali, večer na terase jsem se musela přioblíct, jinak mi byla zima.
Chorvatsko ![]()
my byli vždycky v polovině srpna v Chorv. (nahoře) a nikdy nebylo přes 30, většinou 27-28st. Navíc na plážích bývá hodně stromů, takže stín
Kanáry, je tam pořád takové jaro a i v létě ty teploty nejsou šílené.
Ten Thassos je opravdu dobry, my jsme tam byli vloni v srpnu a dalo se to snest
navic se rika, ze je to jeden z nejzelenejsich ostrovu, meli jsme ubytovani s krasnou zahradou se spousty olivovniku a tam byl opravdu prijemny chladek, jednu noc byla i bourka a druhy den se moc prijemne ochladilo
@rsisa Jela bych do jižní nebo jihozápadní Anglie, třeba do Devonu. Sluníčko, moře OK a atmosféra jako z filmů Agáty Christie.
A pokud nepozadujete moře na koupání, jela bych do Walesu nebo do Skotska.
Ahoj, mám neplánovaně možnost mít dov. v srpnu, tak zvažuji nějaký last minute, ale mám strach z veder, jaké máte zkušenosti s dov. v srpnu, je všude hodně teplo? Moře může být teplé
, ale vysoké teploty vzduchu moc nemusíme
. dík za tipy. Event. zvažujeme nějakou dov. i v tuzemsku, ale taky teď nevím kam..