Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, mám možnost letět s manželem do Bahrajnu a chtěla bych se zeptat, zda tam z vás někdo náhodou nebyl…není to pro ženu nebezpečné? Jde o to, že manžel tam poletí na služební cestu a já bych se přidružila a přes den, když bude pracovat, byla sama na hotelu (bazen, posilovna, masáže) nebo si procházela město, ale mám docela strach, proto bych ráda znala názor někoho, kdo tam byl.
Kamoska byla s manzelem asi tri mesice a v pohode, krasne si to uzila, i kdyz manzel porad pracoval. Nerikala, ze by mela nejake problemy…
Já právě taky všude čtu, že Bahrajn je vyspělá země, ale nějak mám v sobě zakodovaný strach z těchto arabských zemí ![]()
Tak co jsem videla fotky, tak se tam normalne koupala a opalovala v plavkach, chodila po obchodech a v nakupnich centrech to vypadalo stejne jako v kazdem jinam nakupnim centru na svete (akorat teda tam bylo vsechno ze zlata
), dokonce tam byla i v nemocnici a tez v pohode.
Ja bych se nebala ![]()
A jinak, muj manzel dostal shodou okolnosti tez skvelou pracovni nabidku do Bahrajnu (proto me tato diskuze zaujala), jenze v te dobe uz jsme meli dve deti a s detma bych tam teda nesla, ale sama s manzelem klidne. Jen by bylo potreba prezit to sileny vedro… ![]()
@Klementyna píše:
Tak co jsem videla fotky, tak se tam normalne koupala a opalovala v plavkach, chodila po obchodech a v nakupnich centrech to vypadalo stejne jako v kazdem jinam nakupnim centru na svete (akorat teda tam bylo vsechno ze zlata), dokonce tam byla i v nemocnici a tez v pohode.
Ja bych se nebala
Tak teda pojedu
teď tam letěl poprvé a psal, že hotel je jedna pohádka ![]()