Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, potřebovala bych poradit. Chtěla bych tento rok do Tuniska, už sem se dívala na internetu po různých CK ale cena se všude hodně liší, potřebovala bych aby cena za osobu byla kolem 10 000 (klidně i míň
) Termín odletu asi 7.červa-konec srpna/začátek září, nejlépe All in., 3 hvězdy hotel
klidně i last minute. Tak prosím o nějaké odkazy na cestovky se kterýma máte dobré zkušenosti (nedělá mi problém odletu klidně i z vídně pokud bude dobrá cena) Děkuji za příspěvky ![]()
@dudusto píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. Chtěla bych tento rok do Tuniska, už sem se dívala na internetu po různých CK ale cena se všude hodně liší, potřebovala bych aby cena za osobu byla kolem 10 000 (klidně i míň) Termín odletu asi 7.červa-konec srpna/začátek září, nejlépe All in., 3 hvězdy hotel
klidně i last minute. Tak prosím o nějaké odkazy na cestovky se kterýma máte dobré zkušenosti (nedělá mi problém odletu klidně i z vídně pokud bude dobrá cena) Děkuji za příspěvky
tedy uzivatelka frig ruší dovolenou je to azd av dny.https://www.emimino.cz/diskuse/nemocne-dite-a-dovolena-154342/
Děkuju, ale v úterý ještě pracuju, jde to až od 7.července v tom prvnim příspěvku jsem se spletlaa ![]()
@dudusto píše:
Děkuju, ale v úterý ještě pracuju, jde to až od 7.července v tom prvnim příspěvku jsem se spletlaa
Aha, mh tak to jo, promin ![]()
@dudusto já bych jen brala aspoň 4 hvězdy. My byli na 12 dní all za 9990 a našla jsem to na invii.
@dudusto jednou přelom května -června a loni v srpnu. Ale vše last skoro ze dne na den.
@Petra Z dobře děkuju:) na ivii už sleduju. každý den
takže radíte čekat.. ![]()
Jeli jsme přes Student agency, sdružují taky nabídky více CK. Čekat se dá, pokud jedete jen ve dvou, my měli dost problém sehnat na last 4 letenky.
@dudusto jo já bych čekala. Určitě něco najdeš. Jen teda v monastiru se mi moc nelíbilo ale zato mahdie je krásná
Jojo děkuju. Před 4 lety jsem byla v Hammametu a tam se mi líbilo.
Ale jinak jsem četla o té Mahdii, prý tam jsou jedny z nejkrásnějších pláží:)
Co jsem letos hledala dovolenou-před dvěmi týdny-tak dost lokalit vyprodaných, ceny znatelně vyšší než roky minulé. Hledala jsem Tunis, Djerba, Mallorka, Řecko.
Vyhrálo to Řecko, i když jsem púvodně měla jinou představu o ceně. Ale za mojí stanovenou cenu jsem nic nenašla. Měla jsem rozmezí pro dospělého-10-12 tis. bez jídla,13-15 s polopenzí a 15-19 s all. Chtěla jsem co nejblíž k moři, pěkné středisko, ne opuštěný hotel na samotě.
Přeji aby si našla něco v cenové relaci co chceš-neříkám že neseženeš, ale bude to hodně hledání a náhoda na natrefení super lastu.
3 hvězdy je opravdu málo. Je lepší si připlatit za 4 nebo 5. Tam už je velký rozdíl v kvalitě služeb.