Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
najdu někde (v nastavení?) které všechny diskuze jsem si nastavila jako sledované?
např. teď jsem si jich dala několik o pekárnách chleba, nestihla jsem si celé diskuze přečíst a až sem půjdu znova, mám si je dát zase vyhledat přes klíčové slovo, nebo někde můžu mít svoje „oblíbené“?
díky za radu
Emitom, přiznávám, že nevím… Ale minimálně to je výborný nápad…
Mohla bys mi to připomenout pozítří večer a později? Teď jsem na cestách a na web se dostanu jen hodně omezeně ![]()
L.
Ahoj
jedině tak, že musíš být v té diskuzi minimálně jednou „přihlášená“ neboli odpovědět tam jednou..
Pak to jde u hlavní nabídky diskuzí . vpravo nahoře jsou pak : ZOBRAZIT VAŠE PŘíspěvky - tak tam… když klikneš, tak se ti zobrazí všechny tvoje diskuze…
Věra
vvik: vidíš, to mě nenapadlo, geniálně jednoduché.. ale zase, psát tam příspěvek jen proto, aby se mi to ukazovalo někde v historii, mi přijde zbytečné, pak budou diskuze zasekané nesmysly
Lesi, připomenu..
ahoj, ja si diskuse, ktere mne zajimaji ukladam do „Oblibenych“ ve svem prohlizeci
… akorat tak je mam teda jen na svem PC …
Sarach & Eli
Sarach-taky.. a ty odkazy si posílám mailem, abych je měla uložené i když jsem jinde.. ale určitě je i snazší řešení, vytvořit jakoby oblíbené tady na emimču
Už sem nějaký ten pátek chodím a asi jsem ostuda
, ale nevím, kam se mám podívat, když si dám nějakou diskuzi do sledovaných. Můžu si jí pak někde vytáhnout? Co to vůbec udělá, když si kliknu na sledování diskuze? Myslela jsem, že se mi pak sama otevře na místě, kde jsem jí měla naposled otevřenou.
no snad se tu rady dočkam, a´t nemusim zakládat novou…
Jak si tady můžu vyfiltrovat diskuse, kam jsem psala, aby mi vyjel seznam a na začátku, kde je nový příspěvek? Něco jako fungovalo původně? Jsem z toho taková dost paf a projít, kam jsem psala a někdo přihodil odpověď, je značně časově náročné…ale bude to ve mě, určitě totiž nevim, jak se to v nvém emiminu dělá:)
Díky za radu
G
Mě by moc prosím, zajímalo, jak se mohu podívat, co vše je tady zadiskuze. Jsem tady nová a rozkoukávám se tady a celkově tady panuje hezká atmosféra.
Jarka