Šli byste do kurzu houslí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@ww píše:
A co myslíte o té svatbě. Bude to menší svatba, buď venku nebo na úřadě a jen nejbližší rodina. Jaké by to bylo kdyby nevěsta zahrála ženichovi nějakou romantiku…O tom sem totiž ještě nikdy neslyšela…
No tak budeš první, to je přece super. Mně se ten nápad moc líbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ww píše:
A co myslíte o té svatbě. Bude to menší svatba, buď venku nebo na úřadě a jen nejbližší rodina. Jaké by to bylo kdyby nevěsta zahrála ženichovi nějakou romantiku…O tom sem totiž ještě nikdy neslyšela…
no jestli na to neni, housle nema moc rad, neni tolik romatnicky zalozenej, tak by ho treba potesit tolik nemusela…jako asi to neda najevo, ale tohle bych nedelela.
to je stejne jako kdyby me chtel muz zahrat na cemballo, nemam ho rada a bylo by mi to pak asi i lito.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si pred rokem koupila klavir abych mohla doma hrat
takze jednoznacne tuto myslenku podporuju
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ww píše:
No a přítel o mém svatebním plánu neví, ten by se zděsil a svatbu snad i zrušil![]()
![]()
me proste unika smysl, proc to chces delat, kdyz dopredu vis, ze to neni ono. Radsi vymysli neco co ma fakt rad.
hrat muzes si doma pro sebe pro radost, ale treba se mu to zacne libit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky vy jste zlaté
Píšete mi přesně to, co chci číst
![]()
Tak teď ještě poraďte od kdy nastoupit: hned od září nebo až od pololetí protože…
Září:já práce(dělám jen raní) + k tomu dělám střední školu takže učení
Davča 4.třída, akordeon, je to problémový kluk, potřebuje trochu více pozornosti
Kikča 2.třída, čerstvě nastoupí na akordeon takže to bude dřina než se do toho dostane
A navíc než po prázdninách „sehrajeme“ denní režim
Od pololetí by byla změna taková, že asi nebudu chodit do práce, když tak až od dubna nebo až května a budeme „sehraní“ ![]()
- Citovat
- Upravit
Super nápad, jdi do toho!
Hele a nemůžeš koupit housle a zatím si hrát doma, vzpomínat, zkoušet, rcvičit prstíky a pak od ledna na to nalítnou s učitelem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suik píše:
me proste unika smysl, proc to chces delat, kdyz dopredu vis, ze to neni ono. Radsi vymysli neco co ma fakt rad.hrat muzes si doma pro sebe pro radost, ale treba se mu to zacne libit.
Jéj to bylo psáno hodně ze srandy
Tak housle sice nejsou jeho šálek kávy, ale on je takový citlivý, že by nevnímal na co hraji, ale viděl by v tom právě ten úmysl, že jsem to zahrála pro něj, z lásky, na veřejnosti a troufám si tvrdit, že by mu i slzička ukápla ![]()
- Citovat
- Upravit
@Dice
Housle mám, doma hraji, ale potřebuju si to oživit pod vedením profíka jinak můžu hrát tak akorát doma sama sobě
![]()
- Citovat
- Upravit
@ww
hm, asi bych to nechala na to druhé pololetí…a třeba si ještě pořádně ujasníš jestli to opravdu chceš a nebudeš se stresovat tím, že už za pár týdnu „musíš“ začít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ww píše:
ale na ten můj zaplacený půlrok s učitelem se tváří/netváří.
třeba se netváří jen na toho učitele, ale housle mu nevadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enoulik píše:
třeba se netváří jen na toho učitele, ale housle mu nevadí
Kéž by
To je totální nežárlivec takže to fakt ne, navíc s největší pravděpodobností bych měla učitelku ![]()
- Citovat
- Upravit
No a přítel o mém svatebním plánu neví, ten by se zděsil a svatbu snad i zrušil