Šli byste do kurzu houslí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No jasňačka, jdi do toho
(Doma se možná jen bojí, že budeš trénovat
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ww sice neobvyklé, vetšina na housle nevzpomíná v dobrém
ale proč nejít???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasně že jo!! Já takhle přemýšlím nad mým nenáviděným
klavírem! ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kočislava píše:
100% šla![]()
![]()
Kočičko ty abys nepodpořila
![]()
Holky víte ono my s Koči chodíme do kecací skupiny a ona je strašně hodná a skvělá ženská
![]()
- Citovat
- Upravit
@Kallkapa píše:
No jasňačka, jdi do toho(Doma se možná jen bojí, že budeš trénovat
![]()
![]()
)
Víš, že jsi na to kápla!
Přítel se mi přiznal
Totiž syn chodí na akordeon a od září bude i dcerka takže to bude u nás o sluch
![]()
- Citovat
- Upravit
A co myslíte o té svatbě. Bude to menší svatba, buď venku nebo na úřadě a jen nejbližší rodina. Jaké by to bylo kdyby nevěsta zahrála ženichovi nějakou romantiku…
O tom sem totiž ještě nikdy neslyšela…
- Citovat
- Upravit
Jdi do toho
a příteli můžeš říct, že to není kvůli svatbě, to že by se jen svezlo s tím, že máš prostě chuť znovu začít pořádně hrát. (Na svatbu mu pak můžeš připravit překvápko, třeba si i domluvit někoho s jiným nástrojem, abyste hráli dva.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite bych do toho sla, ne kvuli muzi, ale kvuli sobe. Ja jsem kdysi hrala taky na housle, ale nikdy mi to moc neslo a ani me to nebavilo. Ted lituju, ze jsem se nesnazila vic, housle mam jako nastroj moc rada a chtela bych si zahrat, ale u me by to byla fakt drina, tak mozna v duchodu ![]()
clovek by si mel plnit sny, ja jsem byla vzdy vytvarne zalozena, ale nakonec jsem vystudovala neco jineho, pred par lety jsem se ale sprajcla, naucila se pracovat se stribrem, chvilku se mi i darilo sperky prodavat a i jsem mela par vystav. Ted to stagnuje, ale taky mam plany, ze si zaplatim kurzy a obuju se do toho jeste vic. Muj muz se na to taky netvari - trochu to leze do penez ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj děvčata

Je to taková hloupost, ale vrtá mi to hlavou a potřebuji názor z venčí
Jako dítě jsem hrála 9 let na housle… Byla jsem fakt dobrá
Občas si zahraji i teď, ale není to žádná sláva…
No holt prsty ztuhly a už ani neví kam se postavit aby zazněl čistý tón 
No a teď jsem si vydělala a ušetřila nějaké drobné tak přemýšlím, že bych je investovala právě do houslí a zaplatila bych si půlrok učitele… Jenže váhám
A tak mě ještě napadlo: za 2 roky bych podle našich smělých plánů měla mít svatbu a chtěla bych tam příteli zahrát nějakou krásnou píseň…
Jenže jeho styl je drum and bass a k houslím nemá absolutně žádný vztah, zato já vážnou hudbu miluju. Určitě by ho to potěšilo a dojalo, ale na ten můj zaplacený půlrok s učitelem se tváří/netváří. Říká že je mu to jedno
A já bych potřebovala nakopnout

Co myslíte? Někdo chodí do posilky, já bych chodila do houslí.
Zatím doma na mě každý kouká jak z jara