Šli byste do kurzu houslí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1065
16.8.12 20:03

Určitě do toho jdi :pankac: je skvělý když máš do toho chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.8.12 20:23

Je šumák, jestli jsi v dětsví hrála na housle, pinkponk nebo malovala do omalovnek. Podstatný je, že sis našla své hobby a dokonce i hlubší smysl tohoto koníčku. Neohlžej se na okolí, ikdyby to bylo pěstování blech do cirkusu!!! :pankac: :pankac: :pankac: (V tom případě bych ale nechtěla být tvoje sousedka :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.8.12 21:02
@ww píše:
Holky vy jste zlaté :hug: Píšete mi přesně to, co chci číst :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

Tak teď ještě poraďte od kdy nastoupit: hned od září nebo až od pololetí protože…

Září:já práce(dělám jen raní) + k tomu dělám střední školu takže učení
Davča 4.třída, akordeon, je to problémový kluk, potřebuje trochu více pozornosti
Kikča 2.třída, čerstvě nastoupí na akordeon takže to bude dřina než se do toho dostane
A navíc než po prázdninách „sehrajeme“ denní režim

Od pololetí by byla změna taková, že asi nebudu chodit do práce, když tak až od dubna nebo až května a budeme „sehraní“ :nevim:

To je možná spíš o povaze, pokud máš tendenci odkládat věci, až k nim nedojde, tak bych do toho šla hned, jinak bych to možná nechala na pololetí, abys to nenechala plavat proto, že nebudeš stíhat. :think: I když já jsem netrpělivec, já bych do toho šla hned, čekat by se mi nechtělo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
16.8.12 21:43
@ww píše:
Kočičko ty abys nepodpořila :hug: :kytka: :*Holky víte ono my s Koči chodíme do kecací skupiny a ona je strašně hodná a skvělá ženská :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac:
:oops: :oops: :oops: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Nepřeháněj 8o :oops:
A jdi do toho :palec: :palec: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.8.12 07:51
@Nelisa píše:
To je možná spíš o povaze, pokud máš tendenci odkládat věci, až k nim nedojde, tak bych do toho šla hned, jinak bych to možná nechala na pololetí, abys to nenechala plavat proto, že nebudeš stíhat. :think: I když já jsem netrpělivec, já bych do toho šla hned, čekat by se mi nechtělo. :lol:

Já bych se taky nejradši přihlásila ihned… což mi připomíná, musím se ozvat své lektorce a připomenout se do kurzu patchworku! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
17.8.12 09:04

Pokud je to tvůj koníček, tak proč ne. Jak píšeš, někdo chodí do posilovny, někdo sportuje jinak, jinej sbírá vláčky…Udělej si radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
18.8.12 13:06

Holky jste zlaté :kytka: :kytka: :kytka: Vlítnu na to hned od září pokud mi to škola povolí. Davčova učitelka mi totiž říkala, že je teď velký zájem o hudební obry :palec:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
21.2.13 10:40

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Holky tak už mám domluvenou první lekci!!! Paní učitelka, ta co mě učila celých 9 let jako malou, byla moc ráda! A hned plánovala, že si spolu zahrajeme duetka, a byla moc vstřícná a obětavá :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Já jsem z toho totálně vedle :oops: :dance: :dance: :dance: :dance: Včera jsem se po tom málem rozplakala, pořád jsem měla slzy v očích dojetím :oops: :lol: :D :D :D Doma to ale se mnou nikdo neprožívá :think: tak se podělím o svou radost tady s vámi :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15319
21.2.13 20:49

@ww :potlesk: :potlesk: :potlesk: Seš vážně dobrá, žes do toho opravdu šla, smekám. :pankac: :palec: A učitelku to muselo moc potěšit, že ses vrátila zrovna k ní. A že ses vůbec vrátila k houslím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze