Slintaní u psa

29
22.2.20 14:07

Slintaní u psa

Zdravím prosím o radu dnes mi fena začala hrozně slintat ale tak že když sedí je pod ní loužička fena je v bytě normálně jí i pije. Venku mi včera snědla králičí bobek jinak nic na to si dávám pozor a hned dostala přes zadek. Jinak ji nic není je hravá čumák má studený a mokrý klasicky.. Jednou už se mi to stalo slintala jeden den a pak se to zas vytratilo. Nevíte o co by mohlo jít jestli to není nic vážného? Děkuji za případné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
22.2.20 14:12

Možností je mnoho. Mohla olíznout něco jedovatého (rostlinu, žábu…), může mít něco vraženého v tlamě (kdekoliv)… Já bych pro jistotu zavolala na veterinu a probrala to s veterinářem a podle toho se zařídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.2.20 14:12

Jo a ještě sem zapomněla v zubech nic nemá a ani dásně nějak zarudlé.. V pondělí si zavolám na veterinu ale dnes tam veterinář není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.2.20 14:13
@Murka píše:
Možností je mnoho. Mohla olíznout něco jedovatého (rostlinu, žábu…), může mít něco vraženého v tlamě (kdekoliv)… Já bych pro jistotu zavolala na veterinu a probrala to s veterinářem a podle toho se zařídila.

Super děkuji za radu zkusím nějakému veterináři zavolat.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
22.2.20 14:15

@Monickenzi zavolat můžete na jakoukoliv otevřenou vet pohotovost, ale lepší je volat na nejbližší a pak případně rovnou jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39755
22.2.20 14:27

Další možností může být zánět slinných žláz, tam obvykle nevznikne příznak úplně náhle, ale pohotovost bych taky zvolila. @Murka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.2.20 14:31

Tak děkuji volala jsem na pohotovost a paní mi řekla že když se pejsek chová normálně je hravá tak že nemám plašit.. Kdybych pozorovala že pejsek se nechová jako normálně je smutná tak mám přijet no tak uvidíme. Každopádně děkuji za rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39755
22.2.20 16:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat