Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lucindaluckatá píše:
nedá, svatá pravda ženo
mě se manžel vždycky směje, tak mu ukážu tuhle diskuzi, že nejsem sama
![]()
Víš co, po každý když se ráno vzbudím a cítím se opravdu vyspalá a dostatečně odpočatá, tak mám poslinataný polštář
. Takže se také hlásím do klubu.
Hahaaa, ja jsem jedte do nedavna slintala, budila se s mokrym kolacem pod pusou a ted nic
nevim jak to, proc a kdy, ale z niceho nic se uz nebudim s mokrym ksichtem
![]()
Ale zajímavější kombinace by byla kdyby někdo slintal a ještě k tomu chrápal.. ![]()
Tak já nedávno usla se synem v posteli a chudákovi jsem mu poslintala hlavičku
manžel se mi vždy směje, jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
@HruštičkaT píše:
Tak já nedávno usla se synem v posteli a chudákovi jsem mu poslintala hlavičku![]()
![]()
manžel se mi vždy směje, jsem ráda, že v tom nejsem sama
mě taky
![]()
Já slintám co si pamatuju. I manželovi se to občas stane, takže bych v tom problém neviděla, myslím že to má každý
@Barushe píše:neměla si sny o jídle?
Hahaaa, ja jsem jedte do nedavna slintala, budila se s mokrym kolacem pod pusou a ted nic![]()
nevim jak to, proc a kdy, ale z niceho nic se uz nebudim s mokrym ksichtem
![]()
@shadowofangels píše:
Ale zajímavější kombinace by byla kdyby někdo slintal a ještě k tomu chrápal..
to si myslím, že už nebude tak výjimečná kombinace, to půjde ruku v ruce, bude to takovej chrlič ![]()
![]()
@lucindaluckatá píše:
to si myslím, že už nebude tak výjimečná kombinace, to půjde ruku v ruce, bude to takovej chrlič
tak já bych řekla, že budu takovej chrlič když mám rýmu, to aj do toho slintání chrápu
![]()
@kvitk1 píše:
A já se zeptám. Je tady někdo kdo ze spaní neslintá?
můj manžel ![]()
@LLin píše:
tak já bych řekla, že budu takovej chrlič když mám rýmu, to aj do toho slintání chrápu![]()
![]()
no tak to musí mít manžel radost, protože když chudák sám neslintá, aspoň se má kde navlhčit ![]()
@lucindaluckatá píše:
no tak to musí mít manžel radost, protože když chudák sám neslintá, aspoň se má kde navlhčit