Slintání ze spaní, jak se toho zbavit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10338
19.3.15 12:28
@lucindaluckatá píše:
nedá, svatá pravda ženo :D

mě se manžel vždycky směje, tak mu ukážu tuhle diskuzi, že nejsem sama :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
19.3.15 12:29

Víš co, po každý když se ráno vzbudím a cítím se opravdu vyspalá a dostatečně odpočatá, tak mám poslinataný polštář :P :mrgreen:. Takže se také hlásím do klubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe

Hahaaa, ja jsem jedte do nedavna slintala, budila se s mokrym kolacem pod pusou a ted nic :palec: :mrgreen: nevim jak to, proc a kdy, ale z niceho nic se uz nebudim s mokrym ksichtem :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
494

Jsem ráda, že v tom nejsem sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.15 12:35

Ale zajímavější kombinace by byla kdyby někdo slintal a ještě k tomu chrápal.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
19.3.15 12:35

Tak já nedávno usla se synem v posteli a chudákovi jsem mu poslintala hlavičku :lol: :lol: :lol: manžel se mi vždy směje, jsem ráda, že v tom nejsem sama :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
19.3.15 12:37
@HruštičkaT píše:
Tak já nedávno usla se synem v posteli a chudákovi jsem mu poslintala hlavičku :lol: :lol: :lol: manžel se mi vždy směje, jsem ráda, že v tom nejsem sama :P

mě taky :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
19.3.15 12:44

Já slintám co si pamatuju. I manželovi se to občas stane, takže bych v tom problém neviděla, myslím že to má každý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15942
19.3.15 12:49
@Barushe píše:
Hahaaa, ja jsem jedte do nedavna slintala, budila se s mokrym kolacem pod pusou a ted nic :palec: :mrgreen: nevim jak to, proc a kdy, ale z niceho nic se uz nebudim s mokrym ksichtem :lol: :pankac:
neměla si sny o jídle? 8)
@shadowofangels píše:
Ale zajímavější kombinace by byla kdyby někdo slintal a ještě k tomu chrápal.. :mrgreen:

to si myslím, že už nebude tak výjimečná kombinace, to půjde ruku v ruce, bude to takovej chrlič :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
19.3.15 12:49

A já se zeptám. Je tady někdo kdo ze spaní neslintá? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
19.3.15 12:50
@lucindaluckatá píše:
to si myslím, že už nebude tak výjimečná kombinace, to půjde ruku v ruce, bude to takovej chrlič :D:D

tak já bych řekla, že budu takovej chrlič když mám rýmu, to aj do toho slintání chrápu :oops: :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
19.3.15 12:51
@kvitk1 píše:
A já se zeptám. Je tady někdo kdo ze spaní neslintá? :mrgreen:

můj manžel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.15 12:51

To je podle mě úplně normální. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15942
19.3.15 12:52
@LLin píše:
tak já bych řekla, že budu takovej chrlič když mám rýmu, to aj do toho slintání chrápu :oops: :oops: :)

no tak to musí mít manžel radost, protože když chudák sám neslintá, aspoň se má kde navlhčit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
19.3.15 12:54
@lucindaluckatá píše:
no tak to musí mít manžel radost, protože když chudák sám neslintá, aspoň se má kde navlhčit :D
:lol: počkej to není ale jako rozprašovač :lol: já prostě slintám na polštář a do toho si chrupnu. chcrlič bylo neštastný označení :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí