Spánek 5 týdnů miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
467
19.3.15 08:43

Spánek 5týdnů miminko

Zdravim holky..
Mám 5 týdenní miminko.Jsme plně na Nutrilonu. Přes den toho moc nenaspí. Koupu v 18h usíná mi až kolem 19,30 a to musím uhoupávat v ruce.Za 2hodinky opět vzhůru. Všude slyším jak spinkají i třeba 5hodin v kuse.Taky bych chtěla, aby spal aspon 4hodky v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
19.3.15 08:52

Tak jedině vyměnit dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
19.3.15 08:53

Ahoj. my jsme taky na Nutrilonu + MM, ale spíše na UM. my máme 9 týdnů, malá toho taky přes den moc nenaspí, dá si tak po papání 20-30minut a pak už nezabere do dalšího papání. večer máme koupání kolem 19 hod, takže spánek tak kolem půl 8 - 8, uložím, pohladím, pustím usínáčka a malá za chvilku vytuhne a vydrží jak kdy, třeba dneska půl 2, jindy třeba kolem 5.
každé miminko je jiné, je ještě malinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.3.15 08:53

My mame za 14 dni 2mesicni holcicku-mame UM BEBU.. :-) mala přez den uchrupne, a spi treba 5-6 hodin prez den jinak kouká na tv :-D a jinak i třeba od pul 9 se napapáme, odříhneme, a v 9 je tuhá. Spí až do 6-7 do rána :D. Tak nevím čím by to mohlo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
19.3.15 08:54
@Run
@Run píše:

to by šlo, ale já bych jí nedala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
19.3.15 08:56
@Run píše:
:mrgreen:

Každé miminko je jiné. Můžeš zrovna ty mít nespavce, ale taky se to může za pár dní změnit. Jako v podstatě tady nejsou žádné rady, buď spát bude nebo ne. Podle mě nemáš co udělat, aby spalo déle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
19.3.15 09:04

Co zkusit bílý šum? :) mě to funguje i teď na malýho. sice je jen kojenej, ale to je podle mě fuk. spaní mu tím v podstatě programuju :mrgreen: já musela uhoupávat holčičku když byla miminko - možná těch 6 týdnů - než jsem objevila tohle a nedám na to dopustit :palec: u nás jede rozladěný rádio - je to tak nahlas aby to nespínalo chůvu a navíc se to dá načasovat, aby to za nějakou dobu vyplo :palec:

a ač spí, někdo mu to vypne nebo ztiší tak je za chvilinku vzhůru - musí se dostat do jiný fáze spánku a pak se to dá vypnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
19.3.15 09:40
@anti17 píše:
Zdravim holky..
Mám 5 týdenní miminko.Jsme plně na Nutrilonu. Přes den toho moc nenaspí. Koupu v 18h usíná mi až kolem 19,30 a to musím uhoupávat v ruce.Za 2hodinky opět vzhůru. Všude slyším jak spinkají i třeba 5hodin v kuse.Taky bych chtěla, aby spal aspon 4hodky v kuse.

Já teda jen kojím, ale ve dne v noci po dvou hodinách, dopoledne nespí vůbec, jen, když je v kočárku a odpoledne doma tak ve hodiny,, v kočárku dýl, v noci se jen naucá a spí, ale po dvou hodinách, já to teda fakt neřeším, holt teď se musíme přizpůsobit my jim, ne oni nám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
19.3.15 09:49

@anti17 Ahoj, já jsem to už sem do nějaké diskuse psala. Mně syn taky kolem těch 2 měsíců nemohl přes den zabrat. Uspávala jsem buď v kolébce nebo v košíku v obýváku a nebo v kočárku. Usnul max na 20 min a pak mi brečel, jak byl unavený. Zkusila jsem ho dát do pokojíčku do postýlky, zatáhla závěsy, zavřela dveře a spal mi 2 hod. Potřeboval klid :nevim:
Do dnes spí v pokoji v postýlce, kočár má na dívání, tam mi neusne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
19.3.15 09:49

Mám holčičku, pět týdnů, a taky přes den v podstatě nespí. Dá si tak 3×10 minut a víc nic. Zkoušela jsem všechno - zavinutí, šum, uhoupat, u prsa a nic. V kočárku řve a do Manduky ještě nemůže.
V noci spí, většinou se budí cca 2 hodiny na kojení, pak jí hladím na hlavičce a zase usne. Vyzkoušej co píšu výše, ale některé děti prostě nespí a nic s tím neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
19.3.15 12:55

A nemůže to být tím, že mám postýlku v obýváků? že usíná u tv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
19.3.15 13:14

Ahoj :mavam: My máme dva měsíce, ze začátku (asi 10 dní) mi malý spal pořád, budil se jen na jídlo, a hned zase spinkal :andel: Teď to máme tak, že malý usne po večerním papání (většinou tak kolem 18-20:00), na další se budí kolem půlnoci-2:00, pak si zase dvě tři hodinky schrupne, no a pak už se jenom vrtí a kňourá, což mu vydrží pravidelně do šesté, kdy chlap odchází do práce a malej opět vytuhne. Za dopoledne naspí tak hodinku, odpoledne to samé. Většinou mi tvrdě usne před večerním koupáním (nekoupeme ale každý den). Přišla jsem na to, že nejlíp spí v kočárku, takže každý den chodíme kolem poledne na procházku a někdy spí ještě když přijdeme, tak ho nechávám venku.
Nám teda na noční spinkání nejvíc pomohl Nutrilon Good sleep. Prvně jsem tedy nadávala, protože mi přišlo, že se budí ještě častěji, ale po pár dnech se to ustálilo, a malý s ním fakt vydržel spát dýl. Bohužel jsme museli z Nutrilonu přejít na jiné mléko, takže teď zase bojujeme.
Taky jsem přišla na to, že malý líp spí, když je pořádně zachumlaný, v zavinovačce teda být nechce, ale pořádně ho zachumlávám pod takovou semišovou dečku. Moje mamka mi ho jeden den hlídala a naučila mi ho spát s látkovou plínkou. Nejprve jsem se bála, aby se s ní třeba neudusil, ale vážně je s ní klidnější. Vždycky si ji přitiskne k celému obličeji a je spokojený.

A s tou tv… my máme postýlku taky v obýváku (vlastně i ložnici, máme malej byt), no a malej je na ní závislej, co je vzhůru, tak na nni čučí :-D tak nevím, každé miminko to má asi jinak.

Musíte zkoušet, no, my s tím spánkem taky bojujeme. Ale buďte rádi, jestli vás netrápí koliky, protože u nás na ně řveme furt.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
19.3.15 13:27
@anti17 píše:
Zdravim holky..

To chce čas. Dceři jsou 3 měsíce a zhruba týden začala spát v noci 10 hodin v kuse. Od narození jsme ji museli nosit v náručí nebo ji dávat k nám do postele. Budila se po 3-4 hodinách na mléko a po jídle jsme jí museli dlouze uspávat, jinak byl strašný řev. To vše se odbouralo jako mávnutím kouzelného proutku. Po koupání a jídle sama usíná v postýlce bez breku. Musíš to přetrpět. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí