Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím,
potřebovala bych zábranu k postýlce - chceme oddělat bok s tím, že by byla jen zábrana, aby dítě nevypadlo (hrozně se při spaní vrtí) a přitom aby samo vylezlo.
Ráda bych třeba jen něco textilního - válec, vyztužený polštář/mantinel atd., ale nevím, jak ho připevnit, aby fakt držel.
Nemá někdo tip?
Díky.
Ahoj @Fircon, my jsme u dětské postýlky odendali jednu stranu těch šprušlí a nahoru a dolu dali tyče (použili jsme je z jiné postýlky) a mezi ně napnuli odshora dolů dva pruhy látky mezi kterými byl průlez ven. Bohužel foto jsem nenašla. Kamarádka si to ušila jen z jednoho kusu a dole udělala kulatý otvor na vylézání.
Tak to by se dalo celkem dobře přivázat na čela. Taky jsme měli bočnici jeden čas pryč, aby malá měla pocit, že je víc u mě. Ale měli jsme postýlku přidělanou k naší, takže se max skutálela ke mě ![]()
@Aries6 Jo, aby malá mohla sama vylézt. Tady by se skutálela na zem, postýlka je do L k naší posteli ![]()
@Fircon píše:
@kokomo No…jen nějak vyřešit tu tyč.
myslím, že by šla použít téměř jakákoli - určitě seženeš v hobbymarketu apod. - uřízneš na míru a vyvrtáš potřebné dírky…
@Fircon To je škoda, že nemáte ty vyndávací šprušle, ty se i odvědčily u obou holek. Tak místo tyčky ušít pevnější pruh látky a navázat. Ta nějak, aby to drželo i za vršek těch čel posýlky a na to pak navazovat další věci. Nebo rovnou ušít celou jakoby bočnici, kterou si upravíš podle sebe ![]()