Slovinsko - tipy

1908
9.6.19 06:36

My jsme loni bydleli primo v Bledu a byli jsme nadseni. Ceny nam neprisly nijak prehnane (proste eura a turisticka oblast). Vsude se da platit kartou. Nezapomente v Bledu na creamcake a udelejte si cas na vylet na ostrov. Kousek dal od jezera, v takovem komplexu obchudku jsme objevili kramek, kde si udelas vlastni zmrzku, tam jsme nechali majlant :mrgreen:. Pokud jste aspon trochu sportovni nadsenci, tak si nenechte ujit Planici. Ty skokanske mustky jsou obrovske. Jo a pokud jedete vlastnin autem, tak bacha na rychlost atd, Slovinci se s tim moc nemazli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1137
9.6.19 07:59

@Sue2008 Díky! Ostrov loďkou a zákusek je v plánu :mrgreen: za tip na zmrzku děkuju! Jak je to tam s parkováním? Dá se bez problémů? O nekompromisním jednání slovinské policie jsem četla, i o výši pokut… jezdíme předpisově, spíš mám strach, ať neuděláme přestupek z nepozornosti nebo neznalosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
9.6.19 10:57

Vsude celkem ok, klasika, cim bliz atrakci, tim pravdepodobneji placene. Ale neni to pravidlem. Do Ljubljany jsme nezajizdeli, nechali jsme auto na park and ride a jeli MHD. Vzdycky jsme se nejak domluvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
4.10.22 20:59

Ahoj. Nemáte někdo prosím zkušenosti s pobytem v Hotel Čatež - Terme Čatež ,jedná se o pobyt dvou dospělých tak že dětské dovádění v bazénech mne ani tak nezajímá… :D, pokud jste toto místo navštívil, děkuji moc předem za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí