Sluníčko

112
27.5.08 16:28

Sluníčko

Ahoj holky!!!

Dnes mi teda potvrdily tehotenstvý, a chci se zeptat proč nemůžu na sluníčko???
Na nete jsem četla, že se může když jse mažete silným faktorem!!!

Chodili jste na sluníčko vy???
Dík za odpověde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
27.5.08 16:42

Myslím, že to bylo hlavně kvůli přehřátí, hlavně v počátku těhotenství prý při zvýšené teplotě může dojít k vývojovým vadám - podobně se saunou a tak. Tím tě nechci strašit, jen co mi bylo řečeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
27.5.08 16:43

Ahoj Gabrielo a gratulace k tehotenstvi.
Ja jsem otehotnela v zari, takze ja jsem se slunku vyhybat ani prilis nemusela. Az ke konci tehotenstvi jsem si uzila paru slusnych paraku a hafo slunka. Proc se mas vyhybat slunicku je asi kvuli pigmentacnim skvrnam na obliceji, ktere se ti mohou, ale taky nemusi objevit. Rika se jim tehotenska maska. Diky vsem hormonalnim zmenam, kterym si telo v tehotenstvi projde, je pokozka na tyto pigmentacni fleky pri ozareni sluncem velice citliva. Jestli ma to nejaky vliv mazani se ochrannym kremem, tak to fakt nevim. Ale shodou okonosti jsem nedavno videla znamou, ktera ty flekance mela naprosto udesne. Ditko ma ovsem taky narozene v dubnu, takze zacatek tehotenstvi pripadlo na inkriminovane leto.
Snad jsem aspon trosku pomohla. :)

Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
27.5.08 16:44

mimochodem ta těhotenská maska pak prý nemusí 100% zmizet :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
27.5.08 17:13

Ahoj Gabi - gratulujuuu. Já jsem otěhotněla 7.května ( jo, už je to rok :lol: ) a na celý červen jsme letěli na Kanáry,kde jsem se - mezi zvracením - normálně opalovala. Jinak jak psaly holky: pozor na přehřátí a pořádně mazat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
27.5.08 20:33

Já jsem taky těhotná letěla do Tunisu a v pohodě :wink: Spíš to přehřátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
27.5.08 22:33

Otěhotněla jsem v květnu a v červenci jsem týden ležela na sluníčku na Orlíku a určitě jsem se tam i přehřála :lol: :lol: byly hrozný vedra. Fakt jsem se tam škvařila :) Nevěděla jsem, že jsem těhu… :wink: A určitě jsem se i přehřála. Musíš pít a mazat se. Jinak si myslím, že je to „neškodné“. Rozhodně neplatí, že nesmíš na sluníčko, to je přehnané.. Jen na sebe musíš už dávat víc pozor a to ve všem i v tom sluníčku :wink: Hezké těhu přeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
28.5.08 07:25

Odpověď

Tak to jsem strašne ráda, že můžu ja jen tak na dvě hodky!!!
Budu na nás dávať pozor!
Děkuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.5.08 13:40

doporučuji hodně mazat a velkym faktorem !! Jsem typ co se běžně nespálí!!! a jako těhotná jsem si pěkně spálila prsa i bříško–. !! :oops: :oops: :oops: :oops: byl to děs!!!tak mazata mazat mazat mazaz
 m

a

z

a

t!!!!!
mazat!!!!!!!!!!!!!!§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
28.5.08 19:37

Ahoj, já rodila v září, takže 3.trimestr jsem si užívala v létě. Porodní asistenka nás na přípravných kursech taky varovala, ž enemáme lézt na sluníčko - že když břicha plácneme na slunce, tak se v nich rychle zvýší teplota (i jen o kousíček) a to je špatné pro mimčo. Ale proč bys nemohla na počátku těhu, to nevím.

Přeji pohodové těhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.5.08 12:26

tehotenstvi s kratkym mekkym podle vzoru staveni…
Gabi jsi cizinka nebo dyslekticka? Nic ve zlym…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.5.08 12:27

pardon s dlouhym mekkym…

• Citovat
  • Upravit
29
1.6.08 20:38

mě slunce nedělá dobře…a po prvním těhotenství se mi zvětšila znaménka,tak se vyhýbám přímému opalování…ale protože jsem bílá jako sněhurka, tak jsem si koupila krém od Garnieru (snad jsem to napsala správně,nechce se mi do koupelny, abych si to přečetla- to kdyby zase nějaký anonym měl poznámky 8) ) který lehce zbarví kůži, mažu si tím jen nohy - tak doufám že v tom nejsou žádné chemikálie…máte s tím některá zkušenosti? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
2.6.08 09:16
Anonymni píše:
pardon s dlouhym mekkym…
NO SLOVENKA!!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
2.6.08 09:53

to adutka: já jsem sice někde ( v nějaké diskusi) četla, že by snad v těhu neměly samoopalováky používat, ale já jsem se vesele mazala celé těhotenství a to jak klasickým samoopalovákem ,tak i těmi postupně zabarvujícími ( garnier, johnson, dove), no a nic se nestalo - taky nevím, proč by to jako mělo vadit. Chemikálií je to plné ( stačí si přečíst složení :lol: ), ale to bychom si jaksi nemohly ani vyčistit zuby apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí