Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.. prosba.. kde sehnat časopis sluníčko 5/16, popř nemá některá k odkoupení? já na něj zapomněla, je v něm vystřihovánka na pokračování a teď jsme v háji, část chybí
![]()
Můžu se odpoledne podívat u nás v Jednotě, tam ho ještě začátkem týdne měli.
Myslím, že máme doma. Máme předplatné. Pokud se jedná o vystřihovánku, můžu poslat.
Myslím, že chybějící čísla se dají i objednat na webu, kde se řeší předplatné.
@danyk píše:
Můžu se odpoledne podívat u nás v Jednotě, tam ho ještě začátkem týdne měli.
kdyby ses mrkla, budeš zlatá, veškeré náklady uhradím
u nás mají jen aktuální čísla a to červnové máme.
@Marci113 píše:
Myslím, že máme doma. Máme předplatné. Pokud se jedná o vystřihovánku, můžu poslat.
pokud nevyjde příspěvek výše, určitě beru ![]()
@martina.se jak jsem poněkud mimo, co je za měsíc, tak u nás mají červnové, už jsem koukala ![]()
Taky skládáme hrad
@danyk píše:
@martina.se jak jsem poněkud mimo, co je za měsíc, tak u nás mají červnové, už jsem koukala
Taky skládáme hrad
to máme.. potřebuju sehnat květen.. jinak dneska je červenec
ale číslo bude tak v půlce měsíce..tentokrát to nepropásnu ![]()
@Marci113 píše:
tak moc prosím, pokud máš přílohu, odkoupím, napiš mi sz ![]()
Zdravím Vás. Máme doma takový malý problém. Sbírali jsme vystřihovánky na hrad a dnes manžel přinesl poslední sluníčko. Nadšený chtěl začít s dcerou lepit hrad, ale zjistil, že nám chybí jeden díl skládačky. Určitě máme všechny časopisy, ale jeden díl jsme nějak neuklidili nebo nevím. Zjistili jsme, že nemáme díl s trůním sálem a stájemi. Poradíte nám, v jakém čísle to bylo?
@Holidejj mám doma SLuníčko 5 (spíš trosky) a je tam psáno „takto vypadá věž z minulého dílu (cosi žluté s balkonem a vraty a okny). V tomto díle si vystřihnete zbrojnici a v příštích měsících vás čekají další místnosti a královská zahrada.“
V červencovém (našla jsem asi po 20 minutách píší že tam by měl být trůnní sál a stáj. U nás ho ještě včera měli v jendotě.