Šly byste s tím do práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3155
9.11.19 18:18

Kdybych seděla v kanclu tak jo, kdybych dělala uklízečku tak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
9.11.19 18:27

Nešla bych. Taky na to trpím. Před dvěma lety jsem to měla léčbu na 3 měsíce. Neslyšela jsem ani na jedno ucho (doslova). Šílená bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
9.11.19 18:31
@GabinkaCh píše:
Ahoj.Dnes jsem v noci jela na pohotovost s bolesti ucha. Prý je to akutní zánět středního ucha. Mám kapky a antibiotika.Dr řekla minimálně do středy doma.Ale teď to ve mě hlodá. Nejsou lidi, kolegyně nebudou nadšené, znáte to. Šly byste s tim i tak do práce???

Ne, není přece tvůj problém, že zaměstnavatel má málo zaměstnanců omg. Kolegyně má také zástup v popisu práce a člověk není přijímán s tím, že v životě nebude nemocný. Když jsem nemocná, jsem doma.

• Citovat
  • Upravit
35438
9.11.19 18:33

Celkem nechápu, proč se tu ptáš? My nevíme, jak ti je, jakou práci děláš, jaká je současná situace u vás ve firmě apod. Podle toho se rozhodni, ne asi? Je rozdíl, jestli sedíš v teple v kanclíku, kde si někde kapneš do ouška, kde se domluvíš s kolegyněmi, že dnes zastaneš hlavně back office apod. ve firmě, kde je potřeba každá ruka, noha či jiná končetina, nebo jestli hákuješ ve fabrice na páse, kde na tebe ječí ze všech stran, že nestíháš, v zimě, prachu, hluku, co my to víme? Podle toho se rozhodni. Já bych do práce šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
9.11.19 18:39

Jestli ti stojí případné komplikace za to.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.19 18:42

Těžko říct, jak ti je. Jakou práci děláš. Já třeba byla nachlazená, řekla jsem si i o atb, nebylo mi nejlépe. V nové práci jsem byla 3 týdny, malý úvazek na 6 hodin. A šla jsem. Bála jsem se, že by na mě koukali jak na ulejváka

• Citovat
  • Upravit
8288
9.11.19 18:47

@GabinkaCh dle bolesti. Jak by přešla bolest, tak už bych šla. Kapky vždy poměrně rychle pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.19 18:56

Taky jsem brala ohledy na kolegyně, který brblaly, že budou muset pracovat za mě a chodila jsem se zánětem močáku do práce tak dlouho, až jsem kvůli tomu přišla o miminko. Takže za mě vyležet a myslet si něco o pr.

• Citovat
  • Upravit
27259

@GabinkaCh Tak asi záleží na tom, co a kde děláš. Já třeba sedím v kanclu u PC, takže bych šla s tím, že když mi bude zle, jdu domu. Ve fabrice to asi nejde, takže bych zůstala doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856

Se zanetem stredniho ucha, anginou, chripkou, ne. S prostym nachlazenim, rymou, ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856

:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
9.11.19 19:24

Ne, nesla. Take jsem mela falesne zachvaty solidarity s kolegy a pak jsem zkolabovala a byla skoro mesic doma.

• Citovat
  • Upravit
6822
9.11.19 21:12
@Poison Eve píše:
Ne, nesla. Take jsem mela falesne zachvaty solidarity s kolegy a pak jsem zkolabovala a byla skoro mesic doma.

Ono si nevybereš. Kolegové budou brblat furt. Budou mít kecy,,že marodíš a oni musí chodit za tebe. A když pak jdeš do práce nemocná, tak mají zas kecy, že to od tebe chytli a jsou nemocní :nevim: Já tohle třeba chápu, furt lepší, než si to pak předávat jak štafetu a být pak stále na hromadě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
10.11.19 11:19

Dělám prodavačku hlavně tedy u kasy+ pečivo, láhve+ doplňování svého regálu. Furt v jednom kole no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
10.11.19 11:22
@GabinkaCh píše:
Dělám prodavačku hlavně tedy u kasy+ pečivo, láhve+ doplňování svého regálu. Furt v jednom kole no

V tom případě bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová