Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.Dnes jsem v noci jela na pohotovost s bolesti ucha. Prý je to akutní zánět středního ucha. Mám kapky a antibiotika.Dr řekla minimálně do středy doma.Ale teď to ve mě hlodá. Nejsou lidi, kolegyně nebudou nadšené, znáte to. Šly byste s tim i tak do práce???
Podle toho, jake mas vztahy na pracovisti.Ale pokud ti neni dobre, zustala bych doma. Pokud je ti jinak fajn, tak zase proc ne.
Nešla. Takové kraviny jako chodit do práce s antibiotiky jsem dělala v mládí. A pěkně se mi to vymstilo.
Nesla. Budes oslabena uzivanim ATB nebo ti muze chytnout druhe ucho. Ale ja na otitidy trpela jako dite a pamatuji si tu neskutecnou bolest. Tak jsem mozna precitlivela. ![]()
Zůstala bych doma ať se ti to nezhorsi. Můžeš být ráda že máš jenom kapky a nepichali ti ho.
Nešla, nešla jsem do práce i když jsem měla jen pít čaj a brát vit. C.
Protože jsem už byla celkové vyčerpaná a to tělo řvalo a řvalo.
Párkrát si něco přejdi a odskáčeš to.
Venku zima, atb, bolavé ucho = nešla bych. Oni to zvládnou. Mam zrovna doma malyho s oboustranným zanetem, pichane usi, atb, uz je teda dobrej, ale nebyl. Zdraví máš jen jedno. ![]()
@GabinkaCh píše:
Ahoj.Dnes jsem v noci jela na pohotovost s bolesti ucha. Prý je to akutní zánět středního ucha. Mám kapky a antibiotika.Dr řekla minimálně do středy doma.Ale teď to ve mě hlodá. Nejsou lidi, kolegyně nebudou nadšené, znáte to. Šly byste s tim i tak do práce???
Ne. V těle máš zánět. Tělo s ním potřebuje bojovat. Takže v práci to ty 3 dny zvládnou i bez tebe a ty máš šanci se z toho dostat. Když to budeš zkoušet přechodit může ti to tělo vrátit za chvíli zpátky větší silou.
Kamarádka takto taky musela furt do práce, protože by to nezvládli a kdesi cosi. Pak byla měsíc doma a byla ráda, že to skončilo bez následků. Nyní má v háji nohu a už to bez ní zvládají 3 měsíc.