Smíchání UM s kaší

6.12.10 07:01

Smíchání UM s kaší

Malá mi nechce pít UM. Vypije asi 180ml, tak sem jí včera dala 4 odměrky mléka + 2 odměrky kaše. Vypila to na ex. Můžu to tak míchat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
6.12.10 07:57

taky to tak mám,ale pozor:kaší můžeš,ale nemléčnou,která se právě míchá s UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
6.12.10 08:06

Ahoj, přesně tak , můžeš to tak míchat.
Já to dělám malé na noc, aby dýl vydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
6.12.10 08:33

Chápu to dobře - že do vody dám míň mlíka, než tam patří? Do 180ml by patřilo 6 odměrek, dám teda jen 4 a k tomu 2 nemléčné kaše? Nějak jsem si myslela, že se má mlíko udělat normálně a do něj pak ta nemléčná kaše :think: Čeká mě to tak za týden, tak chci mít jasno :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.12.10 09:03

ne, uděláš běžnou dávku mléka a k tomu přidáš dle návodu kaši po lžících a nebo pak jsou mléčné kaše ( Moje první kaše od Nestlé ), které se dělají rovnou z převařené vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
6.12.10 09:09

tak já to teda míchám jak píše dornička,
asi záleží jestli chce dát normální kaši ale přes flašku - to pak stejně musí být řidší než se dává lžičkou,
nebo jestli chce jen hustší mléko. To pak odměrky mléka nahrazuju kaší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
6.12.10 09:10

Muzes to tak delat, muzes dat mlecnou i nemlecnou, podle toho co odpovida veku ditete. Ale asi bych zacala davat jeste neco k piti, precijenom je to „mliko“ hustsi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.12.10 09:13

mě ta nemléčná kaše co se míchá do mlíčka tak ta mi proteče v pohodě savičkou ( myslím že teď máme kukuřičnou krupičku ), tu mléčnou musím lžičkovat. Jinak ředit méně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
6.12.10 09:15

ono taky záleží jak staré má zakladatelka mmimi a co všechno už mu dává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
6.12.10 09:16

no, já mu teď dávám na noc Bebu Dobrou noc, říkala jsem si, že pak už mu budu dávat na noc kaši - ale asi taky z flašky, nechce se mi ho před spaním prudit lžičkou, pak ho ještě utírat, ukládat do postýlky atd…

Takže budu muset vyrobit řidší kaši, aby protekla dudlíkem. Koupila jsem už nemléčnou, tak ji budu míchat do UM. Mom Kri - takže na 180ml mám dvě odměrky mlíka mám nahradit dvěma odměrkama nemléčný kaše a bude to ok? Dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.12.10 09:21

no to nevím, jestli je podstatný věk a co vše už mu dává. Na krabici je napsáno od uk 4 měsíce a dávkování je také jen dle množství na ml a né ředění. Zase jsem slyšela plno názorů, že je kaše zbytečná na noc, pokud mimi dobře spí a spíš dávat když se budí ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
6.12.10 09:21

myslím, že by sa malo urobiť mlieko podľa návodu a zahustiť ho (podľa toho, ako má bábo rado) kašou - nemliečnou. Ja osobne preferujem nemliečnu urobenú do Nutrilonu, nie do vody, lebo odkedy prikrmujeme, malý začína bojovať s mliečkom a nevypije mi ho cez deň veľa… takže ak by som ešte aj jednu dávku - kašu robila do vody, nevypil by na deň možno ani 500ml mlieka…

• Citovat
  • Upravit
4417
6.12.10 09:23

já nahrazuji 3 odměrky,
a v kolik dáváš malého spát?
já dám normálně hustou kaši lžičkou jako večeři - kolem 19.00 a pak když se kolem 23-24 hodiny vzbudí tak dávám to namíchané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
6.12.10 09:23
rybkabezvody píše:
no to nevím, jestli je podstatný věk a co vše už mu dává. Na krabici je napsáno od uk 4 měsíce a dávkování je také jen dle množství na ml a né ředění. Zase jsem slyšela plno názorů, že je kaše zbytečná na noc, pokud mimi dobře spí a spíš dávat když se budí ap.

je dôležitý vek, pretože postup príkrmov by mal byť:
1. mesiac - zeleninový príkrm
2. mesiac - pridať ovocie a mäso
3. mesiac - kaša

Kaša by mala byť posledným pridaným príkrmom…

Ja osobne dávam kašu len preto, lebo malému chutí, aby mal pestrejšiu stravu (ale nie každý deň, aby ho nezapiekla)… pretože efekt nevidím, čo sa týka toho, že by ho viac zasýtila…

• Citovat
  • Upravit
4417
6.12.10 09:26

tak já kaši začala dávat asi jen 14 dní po zavedení příkrmů, ale já se domlouvala s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí