Jak spočítat ukončený měsíc u miminka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ukončený 4. měsíc
Maminky potřebuju poradit. Co je to ten ukončený 4. měsíc? Někde jsem četla že pokud díte má 13.12. 4 měsíce tak 14.12. jsou to ukončené 4 měsíce, přijde mi to trochu nelogické. Podle me to je 12.1. ukončený 4 měsíc. Říkám to dobře? Poraďte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A jak bys označila ten měsíc mezi 1. a 30.dnem života? Nultý? ![]()
Počítá se stejně jako století, dejme tomu byl rok 1995, ale 20.století. to samé s měsíci, když dítě dovrší 4m, tak tím dokončí 4.měsíc života a když je mu 4měsíce a 1 den, tak začíná 5.měsíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ano, to je ukonceny 4 mesic. miminko je prece na svete cele 4 mesice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jak pise gladys…proste dite se narodi…a bezi mu prvni mesic zivota…kdyz oslavi svuj prvni mesic zivota…tak prave ten prvni 1.mesic zkoncil a zacina druhy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mě tonedávno zajímalo, skrze přkrmy a je to tak jak píše gladys ![]()
- Citovat
- Upravit
mikitaa píše:
tak jak pise gladys…proste dite se narodi…a bezi mu prvni mesic zivota…kdyz oslavi svuj prvni mesic zivota…tak prave ten prvni 1.mesic zkoncil a zacina druhy
Aha,takže pro mě-pro blbce
20.08.2010 my už máme ukončenej 4 měsíc???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petrusepetrus píše:mikitaa píše:Aha,takže pro mě-pro blbce
tak jak pise gladys…proste dite se narodi…a bezi mu prvni mesic zivota…kdyz oslavi svuj prvni mesic zivota…tak prave ten prvni 1.mesic zkoncil a zacina druhy20.08.2010 my už máme ukončenej 4 měsíc???
ano, dle metříku už jedete 5. měsíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RyBANA píše:petrusepetrus píše:ano, dle metříku už jedete 5. měsícmikitaa píše:Aha,takže pro mě-pro blbce
tak jak pise gladys…proste dite se narodi…a bezi mu prvni mesic zivota…kdyz oslavi svuj prvni mesic zivota…tak prave ten prvni 1.mesic zkoncil a zacina druhy20.08.2010 my už máme ukončenej 4 měsíc???
děkuji
Mám doma kaši od Sunarky,pořád čekám na ten ukončenej 4 měsíc
tak jí teda dneska Karolínce zkusím dát ochutnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jolky já jsem asi debil
Honzík se narodil 18.8 - kdy budeme mít ukončený 4 měsíc my? Já mám za to, že až 18 ledna..nebo ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paps píše:
jolky já jsem asi debilHonzík se narodil 18.8 - kdy budeme mít ukončený 4 měsíc my? Já mám za to, že až 18 ledna..nebo ne?
Ahoj, ukončený 4. měsíc už dávno máte za sebou
18.12. ukončený 4. měsíc, 18.1. už budete končit 5. měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
4 měsíc
Maminky, přidávám se, taky v tom mám zmatek a neumím to spočítat:-D mně se malá narodila 8.12.2012 tak jak je to s námi? máme ukončeno?? Děkuji.
- Citovat
- Upravit
Eliška79
8.1. byl ukončený 1. měsíc, 8.2. ukonč. 2. měsíc, 8.3. ukonč. 3. měsíc a 8.4. budete mít ukončený 4. měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit