120 ml mlíka v půl roce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
120 ml mlíka v půl roce?
Ahoj, asi se budu opakovat, určitě se to tady už řešilo…
Máme pů roku a takhle nějak vypadá náš jídelníček.. většinou…
7 100 ml nutrilonu
10 jogurt
13 trochu zeleniny s masem
15 130 ml
18 120 ml
19 30 celá ovocná přesnidávka
22 00 130 ml
k tomu vypije asi 100 ml čaje… a chci se zeptat, jestli to není málo? podle tabulky má vypít asi 240.. tož je tak polovina. A celkově nemá málo tekutin? toho čaje do ní taky víc nedostanu at dělám co dělám…
Manžel měl jak mimi poruchu žaludku.. nešla mu do něj potrava a byl na operaci (ale hned v porodnici) tak jsem ztoho jídla pořád hrozně nervózní… Jinak malá vážé 7,20 kg ale stejně mi každý říká jak málo jí že to není normální..... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
u nás to bylo to samé…
V podstatě až teď (téměř v roce) Kuba vypije 150 ml UM. Nikdy jsem nechápala, kde ty dávky (240 ml) berou, moc dětí neznám, které to zvládnou vypít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to jsi mě uklidnila.. já známjen děti co to vypijou a ještě mají málo… až teda na naší Niku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jé co já bych za to dala, kdyby mi malá vypila najednou 120 ml, mně to cucá po 50 ml a to do ní cpu někdy i hodinu ( dávám jí tedy odstříkané MM, ne UM ), jedině když je rozespalá, tak do ní dostanu víc, čaj ani nic jiného nepije vůbec, příkrmy jí tak pár lžiček a už nechce, no hrůza, každé krmení je hrozný boj. Taky jsem to hodně řešila, zapisovala si kolik toho vypije a bombardovala doktorku, že jí něco je, ale malá přibírá, je spokojená, doktorka taky nic nezjistila, tak jí už nechávám být. Některé děti holt vystačí s málem.
Takže nezoufej, oproti nám máš otesánka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslím že mlíka má dost jen to má rozložené do víc dávek.Dcera v půl roce pila - ráno, dopoledne přesnídávka, oběd zelenina, odpoledne mlíko, večer mlíko nebo kaše. Dávky si už nepamatuju,a le počet měla určitě menší než máte vy. Pokud přibírá tak bych to nehrotila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik má malá? posílali vás někam? To je fakt zvláštní no.. nevěděla jsem že to mlže být horší.. my taky se vším bojujeme.. byla doba kdy pila mlíko jen ledové… a zeleninu do ní dostat je největší horor… ale moje doktorka říkal že musí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, máme to doma v bleděmodrým ![]()
Ač je Simči 10 mesíců, svých 120 ml si pije ještě teď, 150 ml vypije jen tehdy, když už má fakt veliký hlad
V 6 měsících vypila za den cca 500 ml UM, víc ani ránu + od ovocného a masozel. příkrmu ždibík… Čaj apod. nepije, občas cucne naředěné šťávy, jinak nic
Váha v 6 m - 6,95 kg /myslela jsem, že bude věší jedlík vzhledem k porodní váze 4,25 kg
/ Neboj, nestresuj se, malá jí a jestli přibývá, je to OK ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně zase malá pije jen když leží v postýlce a ještě musí mít úplný klid, jakmile někdo přijde nebo promluví, tak vyplivne flašku a konečná. Naše doktorka je taková, že nic moc neřeší, říká, že dokaď přibírá, tak jí mám nechat, že hlady neumře. Nějaká vyšetření jsem si vydupala, ale vše měla v pořádku.
Asi před třemi týdny jsem jí byla vážit, tak měla 7,15 kg.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
tak my to máme takto, malá má 7 měsíců a je hrozně žravá ![]()
ráno mléko 210ml
svačina jogurt s piškotem nebo samotný
oběd celá velká sklenička zeleniny
210ml mléka
ovocná přesnídávka
a na noc kaše 200ml
a někdy mezi svačinou a obědem musím dát ještě mléko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v tuhle dobu pil 80 - michala jsem mu tech 120 a desne me to stresovalo, pil malo, blil jak amina a presto pribiral jak blesk - nekterym detem to zkratka staci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tak my máme taky nejedlíka a vypadá to takhle:
v 1 ráno:130 um
v 5 Ráno:100 um
v 9 dopo:50 um(nebo někdy nic)
v 12:30:cca 100 zeleniny a 30-60 um
v 16:30:100-150 um
v 19:30:200-250 um zahuštěných kaší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stensa píše:
Ahoj tak my máme taky nejedlíka a vypadá to takhle:
v 1 ráno:130 um
v 5 Ráno:100 um
v 9 dopo:50 um(nebo někdy nic)
v 12:30:cca 100 zeleniny a 30-60 um
v 16:30:100-150 um
v 19:30:200-250 um zahuštěných kaší
Ale večer papá pěkně… i tu zeleninku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit