Kdy začít dávat citrusy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kdy začít dávat citrusy?
Malému je teprve rok, ale zajímalo by mě, od kdy jste dětem začali dávat citrusy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja uz davala asi od 9-10mesice.Zkusila jsem trochu,neosypal se,tak jsem zacala.
- Citovat
- Upravit
Tak nějak po roce, Majda je na konci října, to akorát začala „sezona“. Ale taky opatrně pomalu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jj taky tak nějak jako Babka1. Mandarinky mu moc chutnaj, pomeranče teda už míň, nesmí být kyselej, ale to se dost blbě často odhadne.
Příspěvek upraven 26.11.10 v 11:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babka1 píše:
A co jsi zkusila jako první? A stačí, když vyzkouším třeba jeden měsíček mandarinky? Kdyby se měl osypat, tak i z takového malého kousku, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Říkám si, že teď, když je sozona a řádí různý bacily…no vyzkouším a uvidím, kdyby něco, tak stačí pár kapek Fenistilu, ne? To je na alergickou reakci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ewule0712 píše:Babka1 píše:A co jsi zkusila jako první? A stačí, když vyzkouším třeba jeden měsíček mandarinky? Kdyby se měl osypat, tak i z takového malého kousku, ne?
Klidne.
Me doktorka rekla, ze az budeme mit vyzkousene vsechno(okolo toho 1roku) tak teprve citrusy. Po pomerancich a mandarinkach ma trosku vyrazku, tak to nedavam. Ale treba citronadu ma casto a ma ji moc rada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ewule0712 píše: Říkám si, že teď, když je sozona a řádí různý bacily…no vyzkouším a uvidím, kdyby něco, tak stačí pár kapek Fenistilu, ne? To je na alergickou reakci…
Pokud by se osypal, tak bys to moc casto nemela davat a zbytecne tu alergii nedrazdit
. Ono staci treba citron do cajiku nebo ta citronada, pokud by se po tom neosypaval. A pak mas vit C az az ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidka a Sami píše:Ewule0712 píše: Říkám si, že teď, když je sozona a řádí různý bacily…no vyzkouším a uvidím, kdyby něco, tak stačí pár kapek Fenistilu, ne? To je na alergickou reakci…Pokud by se osypal, tak bys to moc casto nemela davat a zbytecne tu alergii nedrazdit. Ono staci treba citron do cajiku nebo ta citronada, pokud by se po tom neosypaval. A pak mas vit C az az
No jenže to bych ten čaj musela osladit, ne? To jsi sladila obyč cukrem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my už dáváme asi měsíc, tj od 10měs, zrovna začala sezona, miluje mandarinky a kivi ![]()
jediný co bych nezkoušela je čerstvý ananas, ten děla problémy dost často
- Citovat
- Upravit
Ewule0712 píše:Lidka a Sami píše:No jenže to bych ten čaj musela osladit, ne? To jsi sladila obyč cukrem?Ewule0712 píše: Říkám si, že teď, když je sozona a řádí různý bacily…no vyzkouším a uvidím, kdyby něco, tak stačí pár kapek Fenistilu, ne? To je na alergickou reakci…Pokud by se osypal, tak bys to moc casto nemela davat a zbytecne tu alergii nedrazdit. Ono staci treba citron do cajiku nebo ta citronada, pokud by se po tom neosypaval. A pak mas vit C az az
Nn mela jsem caj, ktery nejak i s citronem chutnal dobre, ze se nemusel sladit. Myslim, ze byl BabyLove. A i kdyby tak troska cukru nebo spis medu neuskodi ![]()
Merett: u nas zase ananas sel. Tak to byla taky jedine, co jsem dala do piskotoveho dortu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidka a Sami píše:Ewule0712 píše:Lidka a Sami píše:No jenže to bych ten čaj musela osladit, ne? To jsi sladila obyč cukrem?Ewule0712 píše: Říkám si, že teď, když je sozona a řádí různý bacily…no vyzkouším a uvidím, kdyby něco, tak stačí pár kapek Fenistilu, ne? To je na alergickou reakci…Pokud by se osypal, tak bys to moc casto nemela davat a zbytecne tu alergii nedrazdit. Ono staci treba citron do cajiku nebo ta citronada, pokud by se po tom neosypaval. A pak mas vit C az az
Nn mela jsem caj, ktery nejak i s citronem chutnal dobre, ze se nemusel sladit. Myslim, ze byl BabyLove. A i kdyby tak troska cukru nebo spis medu neuskodi
Merett: u nas zase ananas sel. Tak to byla taky jedine, co jsem dala do piskotoveho dortu.
tak to je super, ja to vim podle sebe že ananas je jedno z nejvíc alergizujících jídel, jako třeba buráky tak bych zkoušela opatrně, ale neznamená to že budou vadit všem ![]()
- Citovat
- Upravit
merett píše:Lidka a Sami píše:tak to je super, ja to vim podle sebe že ananas je jedno z nejvíc alergizujících jídel, jako třeba buráky tak bych zkoušela opatrně, ale neznamená to že budou vadit všemEwule0712 píše:Lidka a Sami píše:No jenže to bych ten čaj musela osladit, ne? To jsi sladila obyč cukrem?Ewule0712 píše: Říkám si, že teď, když je sozona a řádí různý bacily…no vyzkouším a uvidím, kdyby něco, tak stačí pár kapek Fenistilu, ne? To je na alergickou reakci…Pokud by se osypal, tak bys to moc casto nemela davat a zbytecne tu alergii nedrazdit. Ono staci treba citron do cajiku nebo ta citronada, pokud by se po tom neosypaval. A pak mas vit C az az
Nn mela jsem caj, ktery nejak i s citronem chutnal dobre, ze se nemusel sladit. Myslim, ze byl BabyLove. A i kdyby tak troska cukru nebo spis medu neuskodi
Merett: u nas zase ananas sel. Tak to byla taky jedine, co jsem dala do piskotoveho dortu.
jasne no, s oriskama jsme jeste hodne opatrni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá měla v roce, je na konci listopadu, mandarinka a sladký pomeranč jí dost chutnal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od 10měs. jsem postupně zkoušela mandarinky, pomeranče, měl i ananas a nejvíc miluje pomelo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit