Jak spočítat ukončený měsíc u miminka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tohle taky pořád nějak nemůžu pochopit-přece když je ukončený např. 4.měsíc, je to podle mě v den, kdy je mu 5 měsíců, tedy když se narodil např.8.12., má ukončený 4.měsíc 8.5., v den, kdy mu je 5 měsíců. Protože jestli to tak není a má se začít s příkrmy od ukončeného 6tého měsíce, tak jsem ho chudáka ještě 14 dní po ukončeném 6tém měsíci stále jen plně kojila
No to je průšvih
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rerere a když má ukončený jeden rok, tak kdy to je? V roce. Takže když má ukončený čtvrtý měsíc, logicky mi to vychází na den, kdy je mu přesně 4 měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ukončeny první rok života taky přece nemá když mu jsou 2 roky že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
@Kakika. Stejná myšlenka
Naprosto, jen jsem to stihla o vteřinu dřív, huráááá. Dneska budu dobře spát a určitě se nebudu ani odkopávat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rerere píše:
Tohle taky pořád nějak nemůžu pochopit-přece když je ukončený např. 4.měsíc, je to podle mě v den, kdy je mu 5 měsíců, tedy když se narodil např.8.12., má ukončený 4.měsíc 8.5., v den, kdy mu je 5 měsíců. Protože jestli to tak není a má se začít s příkrmy od ukončeného 6tého měsíce, tak jsem ho chudáka ještě 14 dní po ukončeném 6tém měsíci stále jen plně kojila![]()
![]()
![]()
No to je průšvih
![]()
![]()
![]()
Hele, to je jednoduchy. Kdyz se dite narodi, bezi mu prvni mesic. Narodi se 1.1. a 1.2. je mu mesic. Cely leden mu bezel ten prvni mesic. Chapes? A tak je to furt dal, jak je mu 1 mesic, toho 1.2., uz mu bezi mesic druhy. Nejak nechapu, co je na tom tak slozityho ![]()
Ukonceny 6. mesic je v momente, kdy je mu pul roku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další kvíz: a jak se to počítá u dětí, který se narodí 31. v měsíci?
To jsou vlastně každej druhej měsíc buď o měsíc mladší nebo starší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rerere pleteš si to s týdny těhotenství, ukončený čtvrtý měsíc je prostě čtvrtý měsíc nebo když bylo miminku přesně měsíc tak si říkala že má ukončený nultý? určitě ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petrul píše:
Další kvíz: a jak se to počítá u dětí, který se narodí 31. v měsíci?![]()
To jsou vlastně každej druhej měsíc buď o měsíc mladší nebo starší
To neres ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamartina píše:
@rerere pleteš si to s týdny těhotenství, ukončený čtvrtý měsíc je prostě čtvrtý měsíc nebo když bylo miminku přesně měsíc tak si říkala že má ukončený nultý? určitě ne
V tehotenstvi je to prece uplne stejny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@asha píše:
V tehotenstvi je to prece uplne stejny
Taky bych řekla
sakra, když tu diskuzi tak čtu, tak si říkám, jak někteří zvládli základku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Taky bych řeklasakra, když tu diskuzi tak čtu, tak si říkám, jak někteří zvládli základku
Mne bavi, jak se tu tahle otazka vyskytuje periodicky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@asha Jojo, to je fakt a druhý evergreen je počítání měsíců kvůli rodičáku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@asha Jojo, to je fakt a druhý evergreen je počítání měsíců kvůli rodičáku
Tak tam nelezu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit