Jak spočítat ukončený měsíc u miminka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Předevčírem sme se kvůli tomu hádali s tátou
z ničeho nic se na mě obořil, jestli sem si vědoma toho že na kaši je napsané od ukončeného 4 měsíce, ale malýmu sou teprv 4 měsíce a ukončený je až v den pátýho… slovně to furt nechápal a když sem mu to chtěla názorně nakreslit na papír tak s bručením že nic nevim odkráčel.. připadala sem si jako blb a ještě třikrát sem si to v kalendáři počítala.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@asha Tak v tom případě jeden bonusový kvíz… 4 letý nucený rodičák, tedy 7600,– do 9 měsíce života dítěte (včetně), pak 3800,– s tím, že poslední rodičák je za měsíc, kdy dítko dosáhne 4 let. Dostane víc nebo míň, než ti, kdo mohou volit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bája92 píše:
Předevčírem sme se kvůli tomu hádali s tátouz ničeho nic se na mě obořil, jestli sem si vědoma toho že na kaši je napsané od ukončeného 4 měsíce, ale malýmu sou teprv 4 měsíce a ukončený je až v den pátýho… slovně to furt nechápal a když sem mu to chtěla názorně nakreslit na papír tak s bručením že nic nevim odkráčel.. připadala sem si jako blb a ještě třikrát sem si to v kalendáři počítala..
Se ho zeptej, jestli se pocita i ten nulty mesic, nebo co… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@asha Tak v tom případě jeden bonusový kvíz… 4 letý nucený rodičák, tedy 7600,– do 9 měsíce života dítěte (včetně), pak 3800,– s tím, že poslední rodičák je za měsíc, kdy dítko dosáhne 4 let. Dostane víc nebo míň, než ti, kdo mohou volit?
Tak na tohle ti neodpovim, to se mi dikybohu vyhnulo a vubec se v tom novym systemu nevyznam. Ja chudak musela odpiskat rodicak rok pred jeho dobehnutim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@asha píše:
V tehotenstvi je to prece uplne stejny
tak třeba ukončený 30 týden je 31+0 a né 30+0 kdežto u prcka je ukončený čtvrtý měsíc ve čtyřech měsících a né v pěti
to je moje logika proč je to pro mě jiné a prosím nesmát se mi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamartina já mám za to, že ukončený 30.týden těhotenství je právě 30+0. Tak kde udělali soudruzi z NDR chybu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamartina Ukončený 30.týden je 30+0, 30+1 už přece jedeš 31.tt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamartina píše:
tak třeba ukončený 30 týden je 31+0 a né 30+0 kdežto u prcka je ukončený čtvrtý měsíc ve čtyřech měsících a né v pětito je moje logika proč je to pro mě jiné a prosím nesmát se mi
No protoze to mas blbe
Napr. 6+1 je 7.tt. tj. sedmy tyden tehotenstvi. Nebo 29+6, tj. 30.tt., tj. tricaty tyden tehotenstvi. O den pozdeji, tj. 29+7 je proste 30+0, coz je tricet tydnu tehotenstvi a zacina bezet 31.tt.
Příspěvek upraven 31.08.13 v 22:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
@mamartina 30+0 je ukončeny 30+ 1 se jede 32.týden
31.tt nedělej v tom větší zmatky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
@mamartina 30+0 je ukončeny 30+ 1 se jede 32.týden
30+1 je 31.tt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamartina píše:
tak třeba ukončený 30 týden je 31+0 a né 30+0 kdežto u prcka je ukončený čtvrtý měsíc ve čtyřech měsících a né v pětito je moje logika proč je to pro mě jiné a prosím nesmát se mi
ne, fakt je to stejně u dětí i u těhotenství ![]()
Taky nějak nechápu, že to někdo nechápe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenajs píše:
@mamartina já mám za to, že ukončený 30.týden těhotenství je právě 30+0. Tak kde udělali soudruzi z NDR chybu?
nevím, asi ve mě
ne ale počkej já zas myslela právě že když je třeba dejme tomu 31+1 tak je to probíhající 32. týden a ukončený tedy je 32+0 kdy zároveň začíná 33tt
Uf už mě to zmáhá asi půjdu do hajan, tak sem zvědavá co se tu zítra dočtu ![]()
Příspěvek upraven 31.08.13 v 23:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@asha
. Jasně jsem na telefonu tak jsem to popletla a ťukla vedle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit