Jak spočítat ukončený měsíc u miminka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
31.8.13 22:58
@mamartina píše:
nevím, asi ve mě :mrgreen: ne ale počkej já zas myslela právě že když je třeba dejme tomu 31+1 tak je to probíhající 32 týden a ukončený tedy je 32+0 kdy zároveň začíná 33tt :think: Uf už mě to zmáhá asi půjdu do hajan, tak sem zvědavá co se tu zítra dočtu :lol:

No presne tak :) Akorat ti tam chybi tecka za cislovkou radovou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.8.13 22:59
@Petra Z píše:
@asha :P. Jasně jsem na telefonu tak jsem to popletla a ťukla vedle
:mrgreen: Mrchy zradny!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
31.8.13 22:59
@mamartina píše:
nevím, asi ve mě :mrgreen: ne ale počkej já zas myslela právě že když je třeba dejme tomu 31+1 tak je to probíhající 32 týden a ukončený tedy je 32+0 kdy zároveň začíná 33tt :think: Uf už mě to zmáhá asi půjdu do hajan, tak sem zvědavá co se tu zítra dočtu :lol:

no dyk! A přesně tak je to i s věkem dítěte. Když jsou mu 3 měsíce a jeden den, tak mu běží 4. měsíc a ve čtyřech měsících ho má ukončený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
31.8.13 23:03

@asha to nemá cenu :D řekne mi jen „jojo jasný“ abych dala klid a stejně věří sobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
31.8.13 23:03

Sakra koukám že jsem se do toho nějak zamotala :mrgreen: já to chápu a celou dobu to tak i myslím jak vy jen jsem se blbě vymáčkla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
31.8.13 23:06
@asha píše:
No presne tak :) Akorat ti tam chybi tecka za cislovkou radovou ;)

detailistko :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.8.13 23:09
@mamartina píše:
detailistko :cert: :lol:

No pockej, blba tecka a kolik toho ma na svedomi, to bys koukala! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
31.8.13 23:10
@Antonie Bolavá píše:
no dyk! A přesně tak je to i s věkem dítěte. Když jsou mu 3 měsíce a jeden den, tak mu běží 4. měsíc a ve čtyřech měsících ho má ukončený

jo máš pravdu, spíš je to tak že u dítěte netroubím že když mu je 3. měsíce a jeden den tak že je ve čtvrtým ( probíhajícím) měsíci. Proto to odlišení od tt i když je to vlastně to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.8.13 23:12
@Bája92 píše:
@asha to nemá cenu :D řekne mi jen „jojo jasný“ abych dala klid a stejně věří sobě :D

No to jo… :mrgreen: By mne zajimalo, jestli tak bere i hodiny…jako ze neni pul jedny, protoze to by nemohlo byt ve 12:30, ale vlasne az za hodku :mrgreen: Tak si dava gablik v pul nulty, kdyz prvni hodina zacina az po jedny? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273

@asha jako moje prsty? :P nebo ty mini tlačítka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@mamartina píše:
jo máš pravdu, spíš je to tak že u dítěte netroubím že když mu je 3. měsíce a jeden den tak že je ve čtvrtým ( probíhajícím) měsíci. Proto to odlišení od tt i když je to vlastně to samé.

hele, ty se jí už bojíš, tak jsi tam tu tečku dala pro změnu úplně zbytečně :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
31.8.13 23:13
@asha píše:
No pockej, blba tecka a kolik toho ma na svedomi, to bys koukala! :mrgreen:
že jsi to ty tak jsem to opravila, lepší? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.8.13 23:15
@mamartina píše:
jo máš pravdu, spíš je to tak že u dítěte netroubím že když mu je 3. měsíce a jeden den tak že je ve čtvrtým ( probíhajícím) měsíci. Proto to odlišení od tt i když je to vlastně to samé.

3 mesice bez tecky prosim :D
Taky muzes rikat, ze jsi tehotna 33 tydnu. Sice zrovna frci 34., ale nebudme detailisti, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.8.13 23:16
@Petra Z píše:
@asha jako moje prsty? :P nebo ty mini tlačítka :P

Pristroj, samozrejme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.8.13 23:16
@Antonie Bolavá píše:
hele, ty se jí už bojíš, tak jsi tam tu tečku dala pro změnu úplně zbytečně :lol: :hug:

Jsem pes proste :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko