Smlouva na dobu určitou - datum
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Smlouva na dobu určitou - datum
Dobrý den všem, měla bych dotaz ohledně smlouvy na dobu určitou, byla mi prodloužena roční smlouva, nyní se prodlužuje po dobu rodičovské jedné kolegyně. Je to tak zvláštně napsané, nejdéle do 3 let vědu dítěte - do 23.3.2023. Chápu to tedy správně, že mám práci jistou do tohoto data? Nebo se kolegyně může chtít vrátit dřív a já jí budu muset místo uvolnit? Předem děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@elody Myslím, že b je správně. Pokud se bude chtít vrátit dřív, tak ty budeš muset skončit, pokud si tě tam nebudou chtít nechat i potom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No podle mne mas smlouvu do brezna 2023 a kdyby se vratila kolegyne z materske, tak driv nekoncis. Ale chtelo by to spis radu personalisty.
- Citovat
- Upravit
Jejím návratem z RD končí tvůj pracovní poměr, i kdyby to bylo dřív než 23. 3. 2023. To datum je maximální trvání, máš tam „nejdéle“, ne že do té doby to máš jisté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elody píše:
Dobrý den všem, měla bych dotaz ohledně smlouvy na dobu určitou, byla mi prodloužena roční smlouva, nyní se prodlužuje po dobu rodičovské jedné kolegyně. Je to tak zvláštně napsané, nejdéle do 3 let vědu dítěte - do 23.3.2023. Chápu to tedy správně, že mám práci jistou do tohoto data? Nebo se kolegyně může chtít vrátit dřív a já jí budu muset místo uvolnit? Předem děkuji.
Ano, pokud se vrátí třeba ve 2 letech dítěte, tak můžeš mít smůlu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
No podle mne mas smlouvu do brezna 2023 a kdyby se vratila kolegyne z materske, tak driv nekoncis. Ale chtelo by to spis radu personalisty.
To neni pravda. PP konci navratem pani, kterou zastupuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše:
To neni pravda. PP konci navratem pani, kterou zastupuje.
Diky za info…
- Citovat
- Upravit