Smlouva na dpp a výplata
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Úplně nejjistější je tohle řešit s účetní zaměstnavatele. Na kalkulačky se vyprdni, zpravidla ukazují více, než opravdu bereš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Tynnka18 píše:
Dobrý den, zajímaly by me vypocet mzdy každá kalkulačka a každý mi ukazuje neco jiného ???? mam smlouvu na dpp, jedno dítě 3roky, 122,– na hodinu hrubého a 99h odpracovanych hodin. Růžové prohlášení podepsáno nejak mi to nesedí porad jestli to dokáže nekdo vypočítat
No a období? To je za měsíc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli je to za měsíc, tak jste překročila 10 tis.kč a odvádí se i zdravotní a sociální
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kalkulačky počítají většinou přesně, pokud tam ale zadáš všechny údaje správně. Mě to vychází cca 11600,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanula1212 píše:
Kalkulačky počítají většinou přesně, pokud tam ale zadáš všechny údaje správně. Mě to vychází cca 11600,–
Zkusmo jsem si zadala všechny údaje poctivě do několika kalkulaček - všechny mi vypočítaly jinou čistou mzdu, než pobírám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli chceš, pošli mi konkrétní čísla do SZ, pokud je nechceš dávat sem.
Pokud máš 122 hrubého na hodinu a 99 hodin v měsíci, pak musíš mít sraženo sociální a zdravotní. Pak je důležité odvádění zdravotního pojištění z minima nebo ne? Pracuješ od 1.? Doložila jsi veškeré podklady k daňovému zvýhodnění v termínu? Bez všech podkladů to nedokáže spočítat nikdo. Pokud bys napsala údaje z výplatnice, pak by se dalo z něčeho vycházet, takto je to jen věštění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit