Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Strýček Google říká, že natřít olejem a pak dočistit lihem či benzínem.
Na diskuzi u sousedů jsem našla, že někdo namáčel do odlakovače na nehty, pak vyprat a taky to pustilo.
Gladys píše:
Na diskuzi u sousedů jsem našla, že někdo namáčel do odlakovače na nehty, pak vyprat a taky to pustilo.
Myslím, že jsem jí taky dostávala dolu lihem nebo technickým benzínem.
Monny89 píše:S ČÍM?
nechat odmocit spolu s SA8
Gladys píše:tak to skusim lihem-kompromis.Nalila jsem to na tu skvrnku,která trochu pustila v mýdle.
lleennttiillkkaa píše:Gladys píše:Myslím, že jsem jí taky dostávala dolu lihem nebo technickým benzínem.
Jani - SA8 jsou prostredky od Amway, hodne ucinne…
Nechci tu zase byt oznacena za dealerku ![]()
Monny89 píše:
Jani - SA8 jsou prostredky od Amway, hodne ucinne…Nechci tu zase byt oznacena za dealerku
Aha.Tak to nemam.
jani09 píše:Monny89 píše:Aha.Tak to nemam.
Jani - SA8 jsou prostredky od Amway, hodne ucinne…Nechci tu zase byt oznacena za dealerku
tak zkus to co radi holky, ale ja jsem jeste nic takhle neresila.. tak drzim palce at to pusti.. ![]()
Monny89 píše:jani09 píše:tak zkus to co radi holky, ale ja jsem jeste nic takhle neresila.. tak drzim palce at to pusti..Monny89 píše:Aha.Tak to nemam.
Ještě to vyperu,ale zda se,že to pustilo.
Díky všem.
![]()
Můžu potvrdit, že je na skvrny od smůly použitelný odlakovač na nehty.
Právě jsem to vyzkoušela vnukovu na oteplenou tmavěmodrou kombinézu. Skvrny zmizely, ale zatím jsem ji ještě neprala.
Můžu potvrdit, že je na skvrny od smůly použitelný odlakovač na nehty.
Právě jsem to vyzkoušela vnukovu na oteplenou tmavěmodrou kombinézu. Skvrny zmizely, ale zatím jsem ji ještě neprala.
Znovu potvrzuji, že smůla jde z dětského oblečení odstranit odlakovačem na nehty. A to bez poškození oblečení. Osobně jsem vyzkoušela a po vyprání zatím nezůstaly žádné fleky. Marta Fusková, Vsetín
Jakpak se s odlakovačem zachází? skvrnu mam drhnout? nebo jenom polýt a hodit do pračky?