Smrad v bytě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
21.10.10 13:44

Smrad v bytě

ahoj, bydlíme ve starém bytě, který mi přijde že smrdí zatuchlinou pokaždé, když se tam příde. Poradíte jak byt provonit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
21.10.10 13:47

pokud je tam jakoby zatuchlina tak pootahuj nabyte a zkntroluj zdi jestli nejsou plesbnive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
21.10.10 13:56

Jak píše Kattka - zkontrolovat zdivo a pak větrat, větrat, větrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
21.10.10 13:57

Nejspíš to bude plísní, ale jsem tam v podnájmu, takže do bytu vůbec nechci investovat, radši bych to nějak převoněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.10.10 13:59

hele nechci ti do toho mluvit ale pokud jsi tam v pronajmu tak bych sal s tama pryc.Plisen je hodne skodliva.A savo na plisen moc nestoji a vymalovani bytu taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
21.10.10 13:59

na plíseň opatrně, dá se sice přerazit voňkou a může způsobit vážné zdravotní problémy, obzvlášť jestli máte děti, v případě nájmu bych zvážila přestěhování. Pokud nechceš moc investovat, dá se koupit Savo na plíseň který je i na zdi, třeba pomůže a hodně větrat

• Citovat
  • Upravit
11933
21.10.10 14:16

ahoj, taky jsem bydlela v podnajmu ve starem byte (barak 140let). smrdelo to tam asi i tim ze tam nikdo nebyl. vymalovali jsme ( 2 pokoje) a vetrali a byl klid.
u nas byl jeste problem ze tam praskla voda a bylo plesnivy lino v chodbe tak jsme ho odstranili, podlahu vycistili savem a dali novou podlahu- po domluve s majitelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
21.10.10 15:30

ahoj vetrat, topit… koupila bych ceresit jsou jak levandulove pytliky co pohlcuji vlhkost tak i tablety a pak v neposledni rade pouzivam brise

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný