Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj, bydlíme ve starém bytě, který mi přijde že smrdí zatuchlinou pokaždé, když se tam příde. Poradíte jak byt provonit??
pokud je tam jakoby zatuchlina tak pootahuj nabyte a zkntroluj zdi jestli nejsou plesbnive.
Jak píše Kattka - zkontrolovat zdivo a pak větrat, větrat, větrat…
Nejspíš to bude plísní, ale jsem tam v podnájmu, takže do bytu vůbec nechci investovat, radši bych to nějak převoněla.
hele nechci ti do toho mluvit ale pokud jsi tam v pronajmu tak bych sal s tama pryc.Plisen je hodne skodliva.A savo na plisen moc nestoji a vymalovani bytu taky ne.
na plíseň opatrně, dá se sice přerazit voňkou a může způsobit vážné zdravotní problémy, obzvlášť jestli máte děti, v případě nájmu bych zvážila přestěhování. Pokud nechceš moc investovat, dá se koupit Savo na plíseň který je i na zdi, třeba pomůže a hodně větrat
ahoj, taky jsem bydlela v podnajmu ve starem byte (barak 140let). smrdelo to tam asi i tim ze tam nikdo nebyl. vymalovali jsme ( 2 pokoje) a vetrali a byl klid.
u nas byl jeste problem ze tam praskla voda a bylo plesnivy lino v chodbe tak jsme ho odstranili, podlahu vycistili savem a dali novou podlahu- po domluve s majitelem
ahoj vetrat, topit… koupila bych ceresit jsou jak levandulove pytliky co pohlcuji vlhkost tak i tablety a pak v neposledni rade pouzivam brise