Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
lemaz píše:Zmetek jeden smradlavej.Jdu ho naložit do láku.
Já mám taky hlubokej pupík
(teda půl prstu mi tam nezmizí
, ale je hlubokej dost ) Jednou se mi to stalo taky, jakoby stroupečky a fuj ble. Nechala jsem to vysičet peroxidem a sušila a sušila. A dobrý. ![]()
Asi před měsícem mi taky tekla nelibá tekutina z pupíku a měla jsem jí tam i zaschlou. Našla jsem na netu, že to může souviset i s kvasinkama, který mě poslední dobou zlobí, když to přeženu se sladkým.
Pomohlo mi to namazat Terezčiným krémem z konopí a nebo Excipialem. Zmizelo to po třech dnech. ![]()
Kámoška má ultrahlubokej pupek a čistí to špejlama do ucha namočenýma v desimfekci po každém koupání, jako prevenci.
Nečetla jsem celou diskuzi, tak nevím, co tu zaznělo. Stalo se mi to taky, přesně jak popisuješ. Naštěstí jen jednou, ale nakonec jsem po pěti dnech od začátku obtíží skončila na chirurgii s hroznými bolestmi, kde mi to čistili peroxidem, zalepili sterilním čtvercem s višňákem a pak ještě dvakrát totéž při převazu. Taky mám hluboký pupík a někdy se to prý může stát, hygienou to není. Naopak je prý úplně nejhorší se v pupíku jakkoliv a čímkoliv rýpat. ![]()
Tak jsem do něho nalila peroxid. To byl gejzír!!!! bublalo to jak v rašeliništi. Zítra zopakuji. Snad to už přestane bolet.
sajinda píše:
určitě to bude lepší
Ajaj, tak jak to vypadá, tak jsem napadená celá. Vypadá to na nějakou kvasinkovou invekci, protože už mě svědí a pálí i … Naštěstí tady mám gynopevaril, tak to zkusím zaplašit tím. Když ne, tak zase k doktorovi. Chjo. Časově by to sedělo na ten úžasnej soukromej „špitál“. Bůh ví, co mi tam dělali, když jsem byla v limbu. Se na to můžu - tádydádydádyá.
je, tak to mě mrzí, hlavně že si tu z toho děláme prd.l
to by mě nenapdlo, že by ona - ta dole mohla mít spojitost s pupíkem
to jsou věci. no každopádně držím
a dej vědět, jak jsi dopadla, jak to probíhá
lemaz píše:sajinda píše:Ajaj, tak jak to vypadá, tak jsem napadená celá. Vypadá to na nějakou kvasinkovou invekci, protože už mě svědí a pálí i … Naštěstí tady mám gynopevaril, tak to zkusím zaplašit tím. Když ne, tak zase k doktorovi. Chjo. Časově by to sedělo na ten úžasnej soukromej „špitál“. Bůh ví, co mi tam dělali, když jsem byla v limbu. Se na to můžu - tádydádydádyá.
určitě to bude lepší
Nooo výborně…když něco tak rovnou všechno dokupy…
Chjo…gynopevaryl by měl pomoct…
lemaz píše:sajinda píše:Zmetek jeden smradlavej.Pupík mám takový, že mi tam v pohodě zmizí první článek ukazovákutak tady máš důvod. mám ho taky tak hluboký
Jdu ho naložit do láku.
pardon,ale
![]()
kocunka píše:lemaz píše:pardon,alesajinda píše:Zmetek jeden smradlavej.Pupík mám takový, že mi tam v pohodě zmizí první článek ukazovákutak tady máš důvod. mám ho taky tak hluboký
Jdu ho naložit do láku.
![]()
![]()
![]()
![]()
Proč pardon?
Já se tu celý den chlámu jak blbec. Lemaz dneska perlí ve více diskusích. jedna hláška za druhou!!!
![]()
no loool
vy baby uz vazne nevite coby
smradlavy pupik hehe